Kapcsolat

ELŐJEGYZÉS, BEJELENTKEZÉS:

Telefon:

+3670-264-7180

Cím:

Budapest II. Bölény u. 2. Liget Szépségszalon

NYITVATARTÁS:

bejelentkezés szükséges

Facebook

Megosztás

Tetoválás

MICROBLADING  AVAGY  SZÁLAS SZEMÖLDÖKTETOVÁLÁS


Ezzel a technikával imitáljuk a természetes szőrszálakat, ezért ez kelti a legtermészetesebb hatást. A szálak irányának, hosszának, sűrűségének megválasztásával tökéletesen élethűen kitölthetők a szemöldök hiányosságai. Határozottabb vonal, kicsit más forma, élénkebb szín adható saját szemöldökünknek ezzel az eljárással.

Tudtad, hogy az arc fiatal kinézetében nagyon fontos szerepe van a szemöldöknek? Többet számít, mint a szempilla. Egy kopott, vonallá vékonyodott szemöldökkel sokkal idősebbnek nézünk ki.

Az így berajzolt vonalacskákat szép munka esetén alig lehet megkülönböztetni, vagy egyáltalán nem lehet megkülönböztetni a saját szemöldöktől, teljesen természetes hatást kelt. A szemöldök az arc karakterét határozza meg, finom hangsúlyozása szebbé és fiatalabbá teszi az arcot, szemben a kikopott, szabálytalan, foltosan ritkuló szemöldökkel. 

Kinek ajánlom:

- akik szeretik a természetes megjelenést

- akiknek nem volt még tetoválása, és egy finomabb megjelenésre vágynak, ami esetleg nem is észrevehető

- ha a szemöldöknek nincs szép saját íve

- ha a szemöldök megkopott, kihullott, szabálytalan.

A kiemelkedő minőségű svájci Swiss Color cég festékeivel dolgozom, melyek megfelelő kiválasztásával, keverésével bármilyen szemöldökszín és árnyalat kikeverhető.

A tetoválás elkészítése 2 alkalmat foglal magában. A második alkalom egy korrekció, amellyel a szemöldök elnyeri végső, aprólékosan kidolgozott, a vendég mimikájához is alkalmazkodó formáját. A korrekciót az alapeljárástól számított 1-3 hónapon belül készítjük el. Az ár a szemöldök elkészítését+korrekcióját is tartalmazza.

A microbladinges szemöldök tartóssága a Swiss Color festékekkel 1.5-2 év, minimális színváltozással (szemben az átlagos egy éve tartóssággal). Nem kell tartani a színek szürkülésétől, vörösödésétől.

Egy microbladinges tetoválás elkészítése 2-2.5 óra. Gondos tervezést, megrajzolást igényel. A szemöldök formáját a vendéggel megbeszélve az arc adottságaihoz, szerkezetéhez választjuk, igazítjuk, alapul véve a saját szemöldök formáját.

Az eljárás érzéstelenítés mellett történik, de alkattól függően minimális fájdalomérzettel járhat. Az eredmény viszont kétségkívül megéri az apróbb kellemetlenséget. A microbladinges eljárással készült szemöldök minden hölgy ékessége lehet.