Kapcsolat

ELŐJEGYZÉS, BEJELENTKEZÉS:

Telefon:

+3670-264-7180

Cím:

Budapest II. Bölény u. 2. Liget Szépségszalon

NYITVATARTÁS:

bejelentkezés szükséges

Facebook

Megosztás

Hidroabrázió

A hidroabrázió a bőr elhalt szarusejtjeinek vízporlasztással történő nagyon kíméletes eltávoítását jelenti. A bőr élettani tulajdonsága, hogy folyamatosan új sejteket termel. Mégpedig olyan formában, hogy az alsóbb rétegekben keletkező új sejtek a bőr felszíne felé vándorolnak, közben fokozatosan elhalnak, kiszáradnak, majd normál esetben leválnak, hámlás formájában.
Ez a "hámlási" folyamat azonban viszonylag kevés embernél zajlik le ilyen tökéletes formában. A korral a leválás egyre hosszabb időt vesz igénybe, a bőrfelszín megvastagszik. Lassabban termelődnek az új, friss sejtek.
A mikrodermabráziós kezelés felgyorsítja ezt a folyamatot azáltal, hogy eltávolítja ezeket az elhalt sejteket és jelentősen felgyorsítja az új bőrsejtek kialakulását.

A kezelőfej ultrahangos vibrációja, ami másodpercenként akár 30.000 rezgés is lehet, szétrobbantja a vízcseppeket, amik magukkal sodorják az elhalt szarusejteket és a bőr szennyeződéseit.

Hatására:

  • eltűnik a szürke fátyol a bőrfelszínről, élénkül a bőrszín
  • a mikromasszázsnak köszönhetően élénkül a sejtek közötti kommunikáció, az anyagcsere, a vérkeringés
  • javul a bőr lélegzése
  • javul a bőr hidratációja
  • tisztulnak a pórusok
  • sokkal intenzívebb lesz a bőr hatóanyagfelvétele.

Még a legérzékenyebb bőrök kezelésére is alkalmas. Az egyetlen olyan bőrfelszínt frissítő elektrokozmetikai vagy kémiai eljárás, amely nyáron is alkalmazható.