Kapcsolat

ELŐJEGYZÉS, BEJELENTKEZÉS:

Telefon:

+3670-264-7180

Cím:

Budapest II. Bölény u. 2. Liget Szépségszalon

NYITVATARTÁS:

bejelentkezés szükséges

Facebook

Megosztás

ACCESS kezelések

Az ACCESS BARS kezelés egy energetikai módszer, amely a tudatalattinkban működő korlátozó, boldogtalanságot, sikertelenséget okozó hitrendszerek, gondolatok eltörlésére irányul.

Eredménye pedig változás az életedben. Egyes területeken, vagy többön is. Egyszer csak észreveszed, hogy jobb...valami más... könnyedebb leszel, örömtelibb. Olyan pozitív változások indulhatnak el, amire vágytál, de valahogy nem sikerült megteremteni. Eddig.

32 pont gyengéd érintése, míg Te fekszel, pihensz, beszélgetünk. És öntudatlanul elkezded befogadni vagy elfogadni, hogy sokkal több lehetőséged van a teremtésre, mint gondolod. Tudatosabb leszel. Éberebb a jóra, a változásra, a lehetőségekre a testedben, a gondolataidban.

Egyszerűen jobban leszel, és ahogy javul az állapotod, úgy fognak javulni körülötted a dolgok. Ezen nem kell gondolkodnod, csak feküdnöd, ellazulnod, lélegezned és pihenned.

A Bars kezelés hatékonysága nem azon múlik, hogy hiszel-e benne vagy sem. A kezelés alatt tudományos eszközökkel kimutatható módon megváltozik az agy szerkezete. Ezzel kapcsolatban Dr. Jeffrey L. Fannin agykutatók végeztett vizsgálatokat, ha érdekel nézd meg a videót a youtube-on!

 

Ha kipróbálnád, ha választanád ezt a lehetőséget:

1 órás Bars kezelés 12.000 Ft.