Kapcsolat

ELŐJEGYZÉS, BEJELENTKEZÉS:

Telefon:

+3670-264-7180

Cím:

Budapest II. Bölény u. 2. Liget Szépségszalon

NYITVATARTÁS:

bejelentkezés szükséges

Facebook

Megosztás

Arcizom torna, arc lifting

GÉPI ARCIZOM TORNA

Az arcizom lifting egy olyan "gépi arctorna", mely egyszerre kezeli az izmokat, megemelve ezzel a bőr kontúrjait és emellett javítja a bőr állagát.

Az izmok indukált gyakori összehúzódásának eredményeként javul az arcizmok vérellátása, tápanyagfelvétele, nyirokkeringése és salaktalanítása erőteljesebb lesz, beindul, fokozódik a bőr középső és alsó rétegében a kollagén és elasztin rostok termelődése. Javul az elszarusodás folyamata, normalizálódhat a mirigyek működése. Az izmok újraformálódnak, tónusossá válnak, ezáltal a pettyhüdt bőr visszafeszesedik, az arc kitelik és a ráncok is kisimulnak. Ahogy az arcizmok fokozatosan feszesednek, formálódnak a kezelés hatására, úgy láthatjuk mi is a szembetűnő változást.

Az arctornával olyan speciális problémákat is megoldhatunk, amelyeket kozmetikai készítményekkel nem: javítható a lógó toka és szemhéj, a száj melletti mély árkok enyhülnek, de jó hatással lehet a szem alatti és feletti duzzanatokra, valamint a karikákra is. Attól függően, hogy melyik izomcsoportot tornáztatjuk, az arc különböző problémáira találunk megoldást.

Kinek ajánljuk? 35 év felett mindenkinek az arc megjelenésének javítása céljából, gyakorlatilag egy nagyon hatékony anti-ageing eszköz, de 25-30 éves életkorban is megelőzési, illetve az öregedés folyamatainak késleltetése céljából.

Kúraszerű alkalmazását, illetve kézi masszázstechnikákkal történő alkalmazását ajánlom. 5-6 kezeléssel látványos fiatalodás érhető el. De bármiylen anti-aging kezelésbe beépíthető.

A KEZELÉS MENETE:

A kezelés folyamán egy Y alakú formát húzunk végig az arc izmain, mely TENS technikával működik, tehát elektromos impulzusok összehúzzák és elernyesztik az izmokat. A kezelés ideje 20 perc.