Kapcsolat

ELŐJEGYZÉS, BEJELENTKEZÉS:

Telefon:

+3670-264-7180

Cím:

Budapest II. Bölény u. 2. Liget Szépségszalon

NYITVATARTÁS:

bejelentkezés szükséges

Facebook

Megosztás

Gua-sha masszázs

GUA-SHA MASSZÁZS                           

A Gua-sha masszázs egy ősi kínai masszázsmódszer, amellyel a meridiánrendszert kezelték. A speciális, szisztematikus masszázsmozdulatokkal megszüntethető az energiapályákban keletkező elakadás, pangás. Az energiaáramlás erőteljesebbé válik.

A masszázshoz a masszőr a kezét és egy valamilyen speciálisan megformázott ásványt használ. Ez a kőlapocska mélyebben tud behatolni a szövetbe, illetve jobban befoghatók az izmok. Az ásványoknak saját energiarendszere és hatása van, amelyek javíthatnak fizikai és mentális állapotunkon is.

A masszázs fekve történik. 45-60 perc teljes ellazulásban. Nincs sem fájdalom, sem lila foltok utána. Kellemes zene, melegített masszázságy. Hatására arcunkról eltűnnek a fáradtság, megviseltség nyomai. Bőrünk ragyogóbbá, feszesebbé válik. Idegrendszerünk kisimul, megpihen.

Előnyei:

- méreganyagok távozása

- sejtekhez több oxigéndús vér jut

- ödémák eltűnnek

- rejtett szemhéj esetén kinyílnak a szemek

- sötét karikák csökkennek

- megindul egy erőteljesebb kollagéntermelés a bőrben

- a ráncok enyhülnek, finomodnak

- a mély ráncok  kialakulása megelőzhető

- a bőr ragyogóbb és egységesebb tónusú lesz

- az arckontúrok jobban láthatók, a megereszkedés csökken

- jobban felszívódnak a kozmetikai hatóanyagok

                                       

Az izmok átmaszzírozása nem más, mint egy arcizom torna, ahol oldjuk a befeszüléseket, letapadásokat, és átmozgatjuk még a kevésbé használt izmokat is. A fascia vérellátása is fokozódik, ez is hozzájárul a fiatalosabb kinézethez.

                                                     

A gua-sha kővel történő otthoni masszázs nagy divat lett. És ha valaki megtanulja, hogyan kell helyesen csinálni, nagyon sokat tehet fiatalsága megőrzéséért. A nem megfelelő mozdulatok azonban elősegíthetik a nyirokfolyadék még erőteljesebb felhalmozódását, és nyújtják a bőrt. A szalonkezelésben alkalmazott teljeskörű gua-sha masszázst recptre írnám fel a hölgyeknek.