Menü
Bolyky Natália kozmetikus - Beauty and Care Természetesen szép
  • A szép bőr titkai

    A szép bőr titkai

  • Access Bars kezelés

    Access Bars kezelés

    Access Bars kezelés- a könnyebb, boldogabb életért

Savas hámlasztás

A savas hámlasztás lényege a bőrszerkezet megújítása. A hámlasztás szó ijesztőnek tűnhet, de kozmetikai hámlasztás esetén (szemben a kizárólag orvosok által végezhető, akár vérzéssel is járó lemezes hámlással) semmilyen fájdalmas, invazív dolog nem történik. Életünk azonnal a megszokott rend szerint folytatható. Enyhe kipirosodás, vagy pici korpázó hámlás fordulhat csak elő.

Ez a kémiai hámlasztás kitűnő megoldást nyújt számos bőrprobléma enyhítésére, mint:

-időskori víz és zsírhiány

-pigmentfoltok

-tónusát vesztett bőr

-aknék, tisztátalan bőr

-tág pórusok

-ráncok

-hegek

valamint a bőr egészségének megőrzésében, fiatalos és esztétikus megjelenésének fenntartásában.

KRX LÉZER SAVAS kezelés

Csúcstechnológia és innováció jellemzi a koreai professzionális szépségipart!

A KRX Aesthetics®️ a hagyományos, tápláló ázsiai összetevőket a csúcstechnológiás hatóanyagokkal ötvözi. Termékeivel a bőr minden rétegében dolgozik és megbízható minőséget képvisel. Ez a kezelés nagyon hatékony, mégis minimális hámlássa jár csak, fájdalom nélkül!


Elképesztő ragyogás a bőrnek!
A sav %-ok és az alacsonyan tartott pH-érték kombinációja egy lézeres arckezelés bőrmegújító hatásával ér fel, azáltal, hogy gyengéden hámlasztja a bőrt és mellette erőteljesen serkenti a kollagén és elasztin termelődést.

A Lazer peel egyik sava a tranexámsav, vagyis a lizinből kivont hatóanyag. Más savakkal ellentétben nincs hámlasztó hatása, viszont erőteljesen lassítja a melanin szintézist. Úgy fejti ki hatását, hogy gátolja a melanociták sejt-sejt közötti kommunikációját, így a különböző elszíneződések, melasma hatékony kezelésénél elengedhetetlen. Ez mellett, lassítja az öregedési folyamatokat és rugalmasabb bőrt ad.

Glikolsav: Bőr felső rétegével reagál.

Citromsav: Ösztönzi a sejtek megújulási folyamatát.

Tejsav: Gyengéd hámlasztó hatás, irritáció nélkül.

Szalicilsav: Mélytisztító hatású, eltávolítja az elhalt hámsejteket, felhalmozódott faggyút.

Tranexamic sav: Gátolja a melanin szintézist.A bőr legfelső hámrétege 28 nap alatt újul meg. Ez idő alatt "kicserélődik": a hámrétegben lezajlik a szaruképződés folyamata, azaz a frissen képződött hámsejtek a felszín felé vándorolva számos átváltozáson esnek át, majd kiszáradnak elhalnak és leválnak. Így regenerálódik a bőr folyamatosan. Ha valamilyen oknál fogva gátolt a szaruleválás (ez az esetek 90%-ában így van), lassul a folyamata, akkor az elhalt hámréteg megvastagszik, a bőr élettelen, fakó lesz, ráncok jelennek meg rajta. Gyengül az oxigénfelvétel, és a hatóanyagok felszívódása. A felgyülemlett faggyú nem tud a pórusokból távozni, ezáltal tágítva azokat, és táptalajt nyújtva a gyulladásos folyamatoknak. Ezen segít a bőr felső elszarusodott hámrétegének eltávolítása, a peeling. A savas hámlasztás nem más, mint gyümölcssavas peelingezés. A javuló anyagcsere a bőr középső irharétegére is frissító, anyagcserefokozó hatással van. A gyümölcssavak kíméletesen oldják a bőr felszínéről az elhalt sejteket, behatolnak a szaruréteg aljára, serkentik a sejtosztódást, elősegítve ezzel a bőr regenerálódását.

Kapcsolat

ELŐJEGYZÉS, BEJELENTKEZÉS:

Telefon:

+3670-264-7180

Cím:

Budapest II. Bölény u. 2. Liget Szépségszalon

NYITVATARTÁS:

bejelentkezés szükséges

Megosztás