Menü
Bolyky Natália kozmetikus - Beauty and Care Természetesen szép
 • A szép bőr titkai

  A szép bőr titkai

 • Access Bars kezelés

  Access Bars kezelés

  Access Bars kezelés- a könnyebb, boldogabb életért

EXAGE Lágylézerek

Az EXAGE Laser Beauty System egy saját kozmetikai márka, amelynek megálmodásában, létrehozásában és működtetésében fontos részt vállaltam és vállalok. Ezzel a márkával minden generációhoz és nagyon sokféle "probléma" tulajdonosához szólunk. Olyan megoldást, gyógyulást hozunk, amelyre más módszer nem képes.


Mi történik az EXAGE kezelés hatására?

 • halványodnak a pigmentfoltok
 • javul a rozacea
 • a bőr megereszkedése csökken, feszessé, tónusosabbá válik
 • a mély ráncok is simulnak
 • eltűnnek a szem körüli ödémák, enyhülnek a szem alatti árkok és karikák
 • tartós kezeléssel az aknék gyorsan és hegmentesen gyógyulnak
 • halványítja a meglévő (akár több éves) hegeket
 • elősegíti a hámsérülések gyors regenerálódását (ezért használják a fogászatban, bőrgyógyászatban is)
 • növeli a bőr immunvédekezését, mely így ellenállóbb lesz a környezeti hatásokkal szemben
 • a faggyútermelés mérséklődik, a pórusok láthatósága csökken
 • pikkelysömör, övsömör, ekcéma, dermatitis-ek állapota javul
 • a kognitív képességek is javulnak

Mi, az EXAGE márka alapítói, abban hiszünk, hogy a tökéletes, vonzó megjelenés titka az egészséges, ragyogó, idősebb korban is csak kevés ránccal rendelkező arcbőr.

Az EXAGE - Laser Beauty System egyedülálló kozmetikai márka, egy komplett rendszer, mely számos bőrproblémát (betegséget, sérülést) képes egyedülállóan javítani, miközben az öregedést gátolja, és látványosan fiatalítja a megjelenést.

Miből áll az EXAGE rendszer?

A rendszer alapját egy orvostechnikai eszköz jelenti, egy lágylézer készülék. Ezzel a gyógyászati- és kozmetikai lézerrel szépségszalonokban végeznek kezeléseket, de otthonában akár Ön is biztonsággal használhatja. A rendszer másik részét kozmetikai készítmények jelentik: gél, mist, krém. Ezeket a termékeket innovatív hatóanyagokkal láttuk el, melyek építik, regenerálják a bőrt, és olyan tiszta összetételűek, hogy a lézerrel a mélyebb bőrrétegekbe is biztonsággal bevihetők.

Elismert szakemberek – lézerfizikus, mérnök, orvos, fejlesztő mérnök - munkája és szakmai kutatásai, eredményei jelennek meg a lágylézer készülékben és kozmetikai termékeinkben. Ez a csapat kiegészül olyan tagokkal, akik elhivatottságból szeretnék mindenkivel megismertetni a lágylézer gyógyászati- és szépészeti lehetőségeit, és olyan különleges termékek palettáját kívánják fejleszteni, melyek önmagukban is hatásosan küzdenek meg a bőr problémáival, ugyanakkor kompatibilisek a Safe Laser lágylézer készülékkel, és együtt alkalmazva olyan eredményeket érhetünk el arcunkon, mintha plasztikai beavatkozást vettünk volna igénybe. 

Célunk, hogy befolyásolhassuk a bőrben lezajló negatív biokémiai folyamatokat, pigment – és májfoltok kialakulását, gyulladásokat, rosacea-t, aknék megjelenését, ráncosodást, megereszkedést, ödémát, tág pórusokat, fokozott faggyútermelést, ekcémát, hegesedést.

A lágylézerfény három alapvető tulajdonsága a biostimuláció, a gyulladáscsökkentés és a fájdalomcsillapítás. A lézerfény képes pozitív irányban befolyásolni egyes sejtalkotók és enzimek működését. Tiszta kozmetikumaink önmagukban is hatásosan küzdenek meg az öregedéssel és a problémás bőrrel, kiemelkedően magas stabilizált oxigén, peptidek és béta-glükán összetevőiknek köszönhetően. A lágylézerrel együtt használva egyedülálló eredmények érhetők el. Mi nem sebzünk, nem égetünk, mint számos anti-aging eljárás, például a rádiófrekvenciás kezelések, HIFU, plazmakezelés. Az egészségesebb, szebb, fiatalosabb megjelenést bőr gyógyító hatáson keresztül érjük el.

Az EXAGE – Laser Beauty System-nek köszönhetően a bőr képes lesz önmagát regenerálni.

Hogyan hat a lézer?

Az általunk alkalmazott lézereszközből és szérumból álló rendszer egyedülálló a világon. Kiemelkedő orvosok, kutatók, mérnökök tudományos felfedezéseit együttesen tartalmazza. Dr. Ládi Szabolcs integratív medicinával foglalkozó kutató orvos megfogalmazása szerint sejtjeinket képes megfiatalítani, 20-25 éves korunkra jellemző állapotba hozni. És a kutatások szerint ez 40-60 éves korban is lehetséges. 

Fiatalságunk idején szervezetünk képes kijavítani a sejtszinten keletkező hibákat, az összeset. Sejtjeink megújulása hibátlan. A lebontó és újratermelő folyamatok egyensúlyban vannak. Amikor a lebomlás és a javítás aránya a lebomlás javára eltolódik, megkezdődik az öregedés. ez a folyamat fordítható vissza.

A Safe Laser egy biostimulációs (serkentő hatású) lágylézer, melynek hatására javul a bőrsejtek légzése és energiatermelése, ezáltal hatékonyabbá válik a működésük és gyorsabban regenerálódnak, valamint komolyabb bőrproblémák esetén új sejtek, szövetek, hajszálerek is képződnek.

A Safe Laser készülék a hozzá kifejlesztett szérum együtt alkalmazva egyedülálló bőrmegújító és fiatalító hatást ér el. A gél összetétele is eltér minden más kozmetikumtól. Béta glükán, stabilizált oxigén és C-vitamin tartalma jelentik a sejtek megújulásához szükséges környezetet.

Kapcsolat

ELŐJEGYZÉS, BEJELENTKEZÉS:

Telefon:

+3670-264-7180

Cím:

Budapest II. Bölény u. 2. Liget Szépségszalon

NYITVATARTÁS:

bejelentkezés szükséges

Megosztás