Facebook

Megosztás

Gyakori kérdések

Milyen sűrűn ajánlott a bőr nyomkodásos tisztítása?

A válasz egyértelműen a bőrtípustól és az életkortól függ. Pattanásos, gyulladásos fiatal bőr esetén: 1-2 havonta. Ilyenkor nem csak a túlzott faggyútermelés miatt elszaporodó mitesszerektől szabadítunk meg, hanem olyan gyulladáscsökkentő, faggyútermelés szabályozó gépeket, termékeket használunk, amelyek rendszeres kezelés mellett nagyon sokat javíthatnak bőröd állapotán. Átlagos szeborreás, azaz faggyútúltermeléses bőr esetén: Ha az arcod mitesszeres és zsírosan fénylik a nap második felére (még akkor is, ha időnként száraznak érzed a felszínét, vagy feszülő érzést érzel), főleg a homlok-orr-áll úgynevezett `T-vonalában`, akkor 2-4 havonta. Középkorú vendégeinknek, illetve kevés mitesszer esetén: 6-12 havonta Zsírhiányos bőr esetén, illetve jellemzően idős korban: Ha alig van mitesszered, az is inkább csak az orrtőben néhány fehér vagy alig látható formában jelentkezik, bőröd bársonyos (nem fénylő), vagy vékonyka és száraz/ráncos az arcod, akkor elég évente, vagy alkalomadtán.

Kapcsolat

ELŐJEGYZÉS, BEJELENTKEZÉS:

Telefon:

+3670-264-7180

Cím:

1023 Bp., Frankel Leó út 112.

NYITVATARTÁS:

elsősorban bejelentkezés alapján


Hétfő: 12.00-21.00

Kedd: 9.00-20.00

Szerda: 9.00-20.00


Csütörtök: 8.00-20.00

Péntek: 11.00-20.00

Mikrodermabrázió

A mikrodermabrázió vákumos, gyémántfejes bőrcsiszolást jelent. Az elhalt szarusejtek eltávolításának és a bőr megújításának legeredményesebb non-invazív módja...

A bőr élettani tulajdonsága, hogy folyamatosan új sejteket termel. Mégpedig olyan formában, hogy az alsóbb rétegekben keletkező új sejtek a bőr felszíne felé vándorolnak, közben fokozatosan elhalnak, kiszáradnak, majd normál esetben leválnak, hámlás formájában.
Ez a "hámlási" folyamat azonban viszonylag kevés embernél zajlik le ilyen tökéletes formában. A korral a leválás egyre hosszabb időt vesz igénybe, a bőrfelszín megvastagszik. Lassabban termelődnek az új, friss sejtek.
A mikrodermabráziós kezelés felgyorsítja ezt a folyamatot azáltal, hogy eltávolítja ezeket az elhalt sejteket és jelentősen felgyorsítja az új bőrsejtek kialakulását.

A mikrodermabráziónál különböző érdességű, vákumos gyémántszemcsés fejeket mozgatunk a bőrön meghatározott irányban, ezzel csiszoljuk le a szarusejteket, melyeket egy szabályozható erősségű szívással távolítunk el. A kozmetikus megfelelően tudja szabályozni a behatás mélységét is. A beavatkozás 10-30 perces, attól függően, hogy csak az arcot, vagy a nyak és dekoltázs területét is kezeljük-e. Az eljárás teljesen fájdalommentes! Egy alkalom után is látható az eredmény, a hajszálráncocskák eltűnnek, az arc felszíne egyenletesebb, a pigmentfoltok halványulhatnak, frissebb, szebb bőrképet kapunk. Javul a bőr légzése, az anyagcsere, a nyirokkeringés. A kezelés folytatásaként bejuttatott hatóanyagok felszívódása többszöröse a korábbinak, így egy mikrodermabrázió+ultrahang, vagy mikrodermabrázió+mezoterápia kezeléssel fantasztikus eredmények érhetők el! Csökken a ráncok, hízási csíkok, striák és hegek mélysége, akár el is tűnhetnek.

Milyen bőrproblémákra alkalmazható:

 • akne,

 • aknés sebhelyek,

 • öregedési foltok,

 • laza, petyhüdt bőr,

 • finom vonalak és ráncok,

 • napkárosodott bőr,

 • egyenetlen bőr textúra,

 • érdes bőr,

 • pórusok méretének normalizálása,

 • bőr tónusának helyreállítása,

 • dehidratált bőr,

 • striák.

 • Milyen esetben nem szabad alkalmazni?

 • Nyáron a fokozott UV- sugárzás miatt pigmentfoltok jelenhetnek meg, mivel a kezelés fényérzékenyíti a bőrt. Akne, ekcéma, és egyéb gyulladásos, fertőző bőr állapot esetén. Lázas és beteg vendégeknél ellenjavallt a kezelés. Cukorbetegség esetén. A bőrt átmenetileg vékonyító gyógyszerek, például Roacuttan szedésekor.