Facebook

Megosztás

Gyakori kérdések

Miért jobb a kozmetikustól krémet vennem, mint a drogériában?

A legegyszerűbb és legpontosabb válasz az, hogy azért, mert általában a kozmetikustól vásárolt prfesszionális márkák otthoni termékeinek sokkal magasabb a hatóanyag tartalma, mint egy drogériában kapható krémnek. Ugyanakkor a hatóanyag melletti összetevőkből, mint emulgeátorok, tartósítóanyagok, illatanyagok, stb. is a jobb minőségűek kerülnek a termékekbe. Ezért van az, hogy adott esetben egy hidratáló krémet meglehet vásárolni 2.000 Ft-ért is a dm-ben, míg egy Janssen krém ára nagyjából 10.000 Ft ebben a kategóriában. Természetesen a hatásuk sem egyforma. Másodsorban -és ez is nagyon fontos- a kozmetikus általában jobban ért a bőrhöz és annak szükségleteihez, mint a bolti eladó vagy akár Te magad. Nagy biztonsággal meg tudja mondani, hogy mi a legjobb az arcodnak, főleg, ha több "problémát" szeretnénk egyszerre orvosolni, például nagyon száraz és nagyon érzékeny bőr ápolására keresünk megoldást. Harmadrészt - és ez szorosan kapcsolódik az előzőhöz -, a drogériás termékek palettája meglehetősen szűk. Ha egy ötvenes hölgy keres magának valamit, akkor minden márkából talál egyféle anti-aging krémet nappalra és éjszakára, de hogy a koron kívül az ő alapbőrtípusa például (szeborreás, zsírhiányos, stb.) mit követelne meg, azzal már nem "foglalkoznak". A professzionális kozmetikumok sokkal árnyaltabban képesek megfelelni a bőr igényeinek,

Kapcsolat

ELŐJEGYZÉS, BEJELENTKEZÉS:

Telefon:

+3670-264-7180

Cím:

1023 Bp., Frankel Leó út 112.

NYITVATARTÁS:

elsősorban bejelentkezés alapján


Páros hét: 7.30-16.00

Páratlan hét: 10.00-21.00

Mikrodermabrázió

A mikrodermabrázió vákumos, gyémántfejes bőrcsiszolást jelent. Az elhalt szarusejtek eltávolításának és a bőr megújításának legeredményesebb non-invazív módja...

A bőr élettani tulajdonsága, hogy folyamatosan új sejteket termel. Mégpedig olyan formában, hogy az alsóbb rétegekben keletkező új sejtek a bőr felszíne felé vándorolnak, közben fokozatosan elhalnak, kiszáradnak, majd normál esetben leválnak, hámlás formájában.
Ez a "hámlási" folyamat azonban viszonylag kevés embernél zajlik le ilyen tökéletes formában. A korral a leválás egyre hosszabb időt vesz igénybe, a bőrfelszín megvastagszik. Lassabban termelődnek az új, friss sejtek.
A mikrodermabráziós kezelés felgyorsítja ezt a folyamatot azáltal, hogy eltávolítja ezeket az elhalt sejteket és jelentősen felgyorsítja az új bőrsejtek kialakulását.

A mikrodermabráziónál különböző érdességű, vákumos gyémántszemcsés fejeket mozgatunk a bőrön meghatározott irányban, ezzel csiszoljuk le a szarusejteket, melyeket egy szabályozható erősségű szívással távolítunk el. A kozmetikus megfelelően tudja szabályozni a behatás mélységét is. A beavatkozás 10-30 perces, attól függően, hogy csak az arcot, vagy a nyak és dekoltázs területét is kezeljük-e. Az eljárás teljesen fájdalommentes! Egy alkalom után is látható az eredmény, a hajszálráncocskák eltűnnek, az arc felszíne egyenletesebb, a pigmentfoltok halványulhatnak, frissebb, szebb bőrképet kapunk. Javul a bőr légzése, az anyagcsere, a nyirokkeringés. A kezelés folytatásaként bejuttatott hatóanyagok felszívódása többszöröse a korábbinak, így egy mikrodermabrázió+ultrahang, vagy mikrodermabrázió+mezoterápia kezeléssel fantasztikus eredmények érhetők el! Csökken a ráncok, hízási csíkok, striák és hegek mélysége, akár el is tűnhetnek.

Milyen bőrproblémákra alkalmazható:

 • akne,

 • aknés sebhelyek,

 • öregedési foltok,

 • laza, petyhüdt bőr,

 • finom vonalak és ráncok,

 • napkárosodott bőr,

 • egyenetlen bőr textúra,

 • érdes bőr,

 • pórusok méretének normalizálása,

 • bőr tónusának helyreállítása,

 • dehidratált bőr,

 • striák.

 • Milyen esetben nem szabad alkalmazni?

 • Nyáron a fokozott UV- sugárzás miatt pigmentfoltok jelenhetnek meg, mivel a kezelés fényérzékenyíti a bőrt. Akne, ekcéma, és egyéb gyulladásos, fertőző bőr állapot esetén. Lázas és beteg vendégeknél ellenjavallt a kezelés. Cukorbetegség esetén. A bőrt átmenetileg vékonyító gyógyszerek, például Roacuttan szedésekor.