Facebook

Megosztás

Gyakori kérdések

Miért jobb a kozmetikustól krémet vennem, mint a drogériában?

A legegyszerűbb és legpontosabb válasz az, hogy azért, mert általában a kozmetikustól vásárolt prfesszionális márkák otthoni termékeinek sokkal magasabb a hatóanyag tartalma, mint egy drogériában kapható krémnek. Ugyanakkor a hatóanyag melletti összetevőkből, mint emulgeátorok, tartósítóanyagok, illatanyagok, stb. is a jobb minőségűek kerülnek a termékekbe. Ezért van az, hogy adott esetben egy hidratáló krémet meglehet vásárolni 2.000 Ft-ért is a dm-ben, míg egy Janssen krém ára nagyjából 10.000 Ft ebben a kategóriában. Természetesen a hatásuk sem egyforma. Másodsorban -és ez is nagyon fontos- a kozmetikus általában jobban ért a bőrhöz és annak szükségleteihez, mint a bolti eladó vagy akár Te magad. Nagy biztonsággal meg tudja mondani, hogy mi a legjobb az arcodnak, főleg, ha több "problémát" szeretnénk egyszerre orvosolni, például nagyon száraz és nagyon érzékeny bőr ápolására keresünk megoldást. Harmadrészt - és ez szorosan kapcsolódik az előzőhöz -, a drogériás termékek palettája meglehetősen szűk. Ha egy ötvenes hölgy keres magának valamit, akkor minden márkából talál egyféle anti-aging krémet nappalra és éjszakára, de hogy a koron kívül az ő alapbőrtípusa például (szeborreás, zsírhiányos, stb.) mit követelne meg, azzal már nem "foglalkoznak". A professzionális kozmetikumok sokkal árnyaltabban képesek megfelelni a bőr igényeinek,

Kapcsolat

ELŐJEGYZÉS, BEJELENTKEZÉS:

Telefon:

+3670-264-7180

Cím:

1023 Bp., Frankel Leó út 112.

NYITVATARTÁS:


Hétfő: 12.00-21.00

Kedd: 8.00-20.00

Szerda: 8.00-16.00


Csütörtök: 8.00-20.00

Péntek: 12.00-20.00

Vélemények

Hormay Nóra

Nati, az aranykezű - én csak így emlegetem otthon. Mert az összes kozmetikus közül, akiket ismerek, neki van a legfinomabb keze. Élmény nála egy kezelés. Tini kozmetikában is csodákat művel, gyermekem máskor napokig sebes és vörös, most pedig másnap már simán utcára mert menni , olyan szép volt az arca. Szóval szívből ajánlom, ha kozmetikust keresel vagy váltanál!

http://www.facebook.com/pg/nataliakozmetikus/posts/?ref=page_internal

Angyal Judit

Lélek és arctisztítás, köszönöm!

Szabó Kati

Köszönöm szépen a szép pillákat<3
Kedves, lelkiismeretes kozmetikus!
Csak ajánlani tudom!

http://www.facebook.com/pg/nataliakozmetikus/reviews/?ref=page_internal

Négyesi Emília

Natália az a kozmetikus, akinél az első kezelés után úgy éreztem, hogy végre megtaláltam “ A kozmetikusom “. Kedves és professzionális szakember, mindenkinek csak ajanlani tudom!

http://www.facebook.com/pg/nataliakozmetikus/reviews/?ref=page_internal

Buncsák Viktória

Egy nagyon kellemes és nyugtató, az igényeimre szabott arckezelést kaptam. Felfrissülve, üdén távoztam, az eredménnyel is tökéletesen elégedett vagyok! Szívesen ajánlom másoknak is!

http://www.facebook.com/pg/nataliakozmetikus/reviews/?ref=page_internal