Facebook

Megosztás

Gyakori kérdések

Milyen sűrűn ajánlott a bőr nyomkodásos tisztítása?

A válasz egyértelműen a bőrtípustól és az életkortól függ. Pattanásos, gyulladásos fiatal bőr esetén: 1-2 havonta. Ilyenkor nem csak a túlzott faggyútermelés miatt elszaporodó mitesszerektől szabadítunk meg, hanem olyan gyulladáscsökkentő, faggyútermelés szabályozó gépeket, termékeket használunk, amelyek rendszeres kezelés mellett nagyon sokat javíthatnak bőröd állapotán. Átlagos szeborreás, azaz faggyútúltermeléses bőr esetén: Ha az arcod mitesszeres és zsírosan fénylik a nap második felére (még akkor is, ha időnként száraznak érzed a felszínét, vagy feszülő érzést érzel), főleg a homlok-orr-áll úgynevezett `T-vonalában`, akkor 2-4 havonta. Középkorú vendégeinknek, illetve kevés mitesszer esetén: 6-12 havonta Zsírhiányos bőr esetén, illetve jellemzően idős korban: Ha alig van mitesszered, az is inkább csak az orrtőben néhány fehér vagy alig látható formában jelentkezik, bőröd bársonyos (nem fénylő), vagy vékonyka és száraz/ráncos az arcod, akkor elég évente, vagy alkalomadtán.

Kapcsolat

ELŐJEGYZÉS, BEJELENTKEZÉS:

Telefon:

+3670-264-7180

Cím:

1023 Bp., Frankel Leó út 112.

NYITVATARTÁS:

elsősorban bejelentkezés alapján


Hétfő: 12.00-21.00

Kedd: 9.00-20.00

Szerda: 9.00-20.00


Csütörtök: 8.00-20.00

Péntek: 11.00-20.00

Vélemények

Hormay Nóra

Nati, az aranykezű - én csak így emlegetem otthon. Mert az összes kozmetikus közül, akiket ismerek, neki van a legfinomabb keze. Élmény nála egy kezelés. Tini kozmetikában is csodákat művel, gyermekem máskor napokig sebes és vörös, most pedig másnap már simán utcára mert menni , olyan szép volt az arca. Szóval szívből ajánlom, ha kozmetikust keresel vagy váltanál!

http://www.facebook.com/pg/nataliakozmetikus/posts/?ref=page_internal

Angyal Judit

Lélek és arctisztítás, köszönöm!

Szabó Kati

Köszönöm szépen a szép pillákat<3
Kedves, lelkiismeretes kozmetikus!
Csak ajánlani tudom!

http://www.facebook.com/pg/nataliakozmetikus/reviews/?ref=page_internal

Négyesi Emília

Natália az a kozmetikus, akinél az első kezelés után úgy éreztem, hogy végre megtaláltam “ A kozmetikusom “. Kedves és professzionális szakember, mindenkinek csak ajanlani tudom!

http://www.facebook.com/pg/nataliakozmetikus/reviews/?ref=page_internal

Buncsák Viktória

Egy nagyon kellemes és nyugtató, az igényeimre szabott arckezelést kaptam. Felfrissülve, üdén távoztam, az eredménnyel is tökéletesen elégedett vagyok! Szívesen ajánlom másoknak is!

http://www.facebook.com/pg/nataliakozmetikus/reviews/?ref=page_internal

Hickel Tibor

Nati nagyon kedves és precízen dolgozik. Kellemes és tiszta környezet, minőségi kozmetikumok, csak ajánlani tudom!

https://www.facebook.com/pg/nataliakozmetikus/reviews/?referrer=page_recommendations_see_all&ref=page_internal

Fürjes Erika

Én már kipróbáltam! Nagyon ügyes, csodás keze van, tanácsot is ad, csak ajánlani tudom! ????

Nagy Erika Coachery

Aki szépülni szeretne és közben kellemesen pihenni és feltöltődni is, azoknak kitűnő választás Nati. Nyugodt környezetben, jó kezekben voltam, a béke szigete a nagyváros közepén.