Facebook

Megosztás

Gyakori kérdések

Miért jobb a kozmetikustól krémet vennem, mint a drogériában?

A legegyszerűbb és legpontosabb válasz az, hogy azért, mert általában a kozmetikustól vásárolt prfesszionális márkák otthoni termékeinek sokkal magasabb a hatóanyag tartalma, mint egy drogériában kapható krémnek. Ugyanakkor a hatóanyag melletti összetevőkből, mint emulgeátorok, tartósítóanyagok, illatanyagok, stb. is a jobb minőségűek kerülnek a termékekbe. Ezért van az, hogy adott esetben egy hidratáló krémet meglehet vásárolni 2.000 Ft-ért is a dm-ben, míg egy Janssen krém ára nagyjából 10.000 Ft ebben a kategóriában. Természetesen a hatásuk sem egyforma. Másodsorban -és ez is nagyon fontos- a kozmetikus általában jobban ért a bőrhöz és annak szükségleteihez, mint a bolti eladó vagy akár Te magad. Nagy biztonsággal meg tudja mondani, hogy mi a legjobb az arcodnak, főleg, ha több "problémát" szeretnénk egyszerre orvosolni, például nagyon száraz és nagyon érzékeny bőr ápolására keresünk megoldást. Harmadrészt - és ez szorosan kapcsolódik az előzőhöz -, a drogériás termékek palettája meglehetősen szűk. Ha egy ötvenes hölgy keres magának valamit, akkor minden márkából talál egyféle anti-aging krémet nappalra és éjszakára, de hogy a koron kívül az ő alapbőrtípusa például (szeborreás, zsírhiányos, stb.) mit követelne meg, azzal már nem "foglalkoznak". A professzionális kozmetikumok sokkal árnyaltabban képesek megfelelni a bőr igényeinek,

Kapcsolat

ELŐJEGYZÉS, BEJELENTKEZÉS:

Telefon:

+3670-264-7180

Cím:

1023 Bp., Frankel Leó út 112.

NYITVATARTÁS:

elsősorban bejelentkezés alapján


Hétfő: 12.00-21.00

Kedd: 9.00-20.00

Szerda: 9.00-20.00


Csütörtök: 8.00-20.00

Péntek: 11.00-20.00

Ultrahang

Anti-aging eszköz és hatékony bőrtápláló eszköz

Célja:

bőr energizálása, hatóanyag mélyebb bőrrétegbe történő bejuttatása, a bőr öregedési folyamatát lassítjuk, a meglévő ráncokat halványítjuk, feszességét fokozzuk és fiatalabb, élettel teli bőrt kapunk.

Az ultrahang tulajdonképpen egy mechanikai hullám, vagyis rezgés. Az ultrahangot előállító berendezés kezelőfejében lévő pieso kristály és a hozzá kapcsolódó membrán segítségével létrejövő mechanikai hullám erősségét és intenzitását szabályozva különféle kedvező (esztétikai) hatások érhetők el. A kozmetikában az ultrahang élettevékenységet javító hatását használjuk ki.

A kezelőfejet a szépítendő kontakt felületre helyezve, az ultrahang elnyelődik és a bőr szöveteivel rezonál. Ezáltal mozgásba jönnek a bőr sejtjei, és minden élettani folyamat "jobbá" válik az anyagcsere fokozódásától az oxigénfelvételig, salakanyag elszállításig.

Másik fontos tulajdonsága, hogy a sejtszinten bekövetkező változások miatt a bőr mélyebb rétegeibe juttatja a hatóanyagokat. Ultrahanggal vízben és zsírban oldódó anyagok felszívódását egyaránt serkenteni tudjuk. A kezelt felületen az ultrahangrezgések 2-4 cm mélyen behatolnak a kötőszövet alsó rétegeibe a hatóanyaggal együtt, megnövelve a bőrápoló kozmetikumok hatásfokát.

Az ultrahang alkalmazásának kozmetikai hatásai három különböző csoportra oszthatók:

Termikus hatások: hőmérséklet növekedés a kezelt területen

 • a véráramlás fokozódik,
 • az anyacsere aktívabb lesz és
 • a nyirokkeringés erősödik.

Fizikai hatások: mechanikus mikromasszázs és kavitáció

 • az epidermális struktúrák szervezeteinek megváltozásai
 • a membrán-áteresztőképesség fokozódik,
 • a molekula transzport fokozódik,
 • az anyagcsere (pl.: kollagénszintézis) aktívabbá válik és
 • a nyirokkeringés gyorsul.

Biokémiai hatások

 • az ATP-szintézis fokozódik
 • a pH-érték csökken és
 • a kollagén struktúrák reorganizálódnak.

Az ellenjavallatok a legmesszebbmenőkig azonosak más gépi kezelések módszereivel, tehát alkalmazása tilos terhesség, szívritmusszabályozó, bőrrák, vérkeringési panaszok, károsodott bőr, tumorok és trombózisok esetén.