Kapcsolat

ELŐJEGYZÉS, BEJELENTKEZÉS:

Telefon:

+3670-264-7180

Cím:

Budapest II. Bölény u. 2. Liget Szépségszalon

NYITVATARTÁS:

bejelentkezés szükséges

Facebook

Megosztás

Tetoválás

ICROBLADING  AVAGY  SZÁLAS SZEMÖLDÖKTETOVÁLÁS


Ez egy kézi eljárás, azaz egy nagyon vékony pengével, szabad kézzel rajzolunk szőrszálakat imitáló nagyon vékony vonalakat a szemöldök megrajzolásakor.

Az így berajzolt vonalacskákat szép munka esetén alig lehet megkülönböztetni, vagy egyáltalán nem lehet megkülönböztetni a saját szemöldöktől, teljesen természetes hatást kelt. A szemöldök az arc karakterét határozza meg, finom hangsúlyozása szebbé és fiatalabbá teszi az arcot, szemben a kikopott, szabálytalan, foltosan ritkuló szemöldökkel. 

Kinek ajánlom:

- akik szeretik a természetes megjelenést

- akiknek nem volt még tetoválása, és egy finomabb megjelenésre vágynak, ami esetleg nem is észrevehető

- ha a szemöldöknek nincs szép saját íve

- ha a szemöldök megkopott, kihullott, szabálytalan.

Én a kiemelkedő minőségű svájci Swiss Color cég festékeivel dolgozom, melyek megfelelő kiválasztásával, keverésével bármilyen szemöldökszín és árnyalat kikeverhető.

A tetoválás elkészítése 2 alkalmat foglal magában. A második alkalom egy korrekció, amellyel a szemöldök elnyeri végső, aprólékosan kidolgozott, a vendég mimikájához is alkalmazkodó formáját. A korrekciót az alapeljárástól számított 1-3 hónapon belül készítjük el. Az ár a szemöldök elkészítését+korrekcióját is tartalmazza.

A microbladinges szemöldök tartóssága a Swiss Color festékekkel 1.5-2 év, minimális színváltozással (szemben az átlagos egy éve tartóssággal). Nem kell tartani a színek szürkülésétől, vörösödésétől.

Egy microbladinges tetoválás elkészítése 2-2.5 óra. Gondos tervezést, megrajzolást igényel. A szemöldök formáját a vendéggel megbeszélve az arc adottságaihoz, szerkezetéhez választjuk, igazítjuk, alapul véve a saját szemöldök formáját.

Az eljárás érzéstelenítés mellett történik, de alkattól függően minimális fájdalomérzettel járhat. Az eredmény viszont kétségkívül megéri az apróbb kellemetlenséget. A microbladinges eljárással készült szemöldök minden hölgy ékessége lehet.

 

 

1D - 2D MŰSZEMPILLA 

 

Mit is jelent, hogy 1D, 2D műszempilla?

A D-k száma azt jelenti, hogy egy saját szempillára hány műszempillát ragasztunk. A műszempillák olyan vékonyak, hogy nem terhelik meg egészségtelenül a saját pillát. Megfelelő felhelyezés esetén nem sérül a saját állomány.

Az 1D-t hívjuk klasszikus szettnek.

Választhatunk pilla hosszúságot, ívet, vastagságot, megválaszthatjuk a szempillasor formáját (cica, természetes vagy napocska, babydoll, stb.). Ezeknek igazodnia kell a szem adottságaihoz, hogy műszempillánk a legszebb és legtartósabb legyen. A hatás gyönyörű, hangsúlyos, mégis természetes hatású pillák, igéző tekintet.

 

A pillák felhelyezése

A vendég csukott szemmel fekszik. A folyamatből szinte semmit nem érez, esetleg nagyon enyhe csiklandós érzést. A műszempillát soha nem a bőrhöz ragasztjuk. A szemhéjtól 1-2 mm távolságra fektetjük rá a saját szálra. A felhelyezés ideje függ a vendég saját pillaállományától is. Nagyjából 2 órát vesz igénybe.  

 

A műszempillák tartóssága:

A műszempilla szetteket 2-3-4 hetente szoktuk tölteni, azaz pótoljuk a kihullott szálakat. A saját szempilláink 8-12 hetente cserélődnek. Ilyenkor azt látjuk, hogy a műszempilla a sajátunkkal együtt hullik ki. Ez normális. De a különböző mechanikai, hőhatások következtében is elenged a ragasztó. 

Kinek-kinek saját igénye, ideje dönti el, hogy milyen sűrűn tölteti. Azt tudni kell, hogy a kevésbé sűrű szetteken jobban látszik a ritkulás, mely jellemzően a két szemszélnél indul el. Van, aki jobban, van, aki kevésbé tud vigyázni a szépséges pilláira, ez is természetes.

Allergia:

A műszempilla ragasztó erősen allergén anyag. Bár nem ér a bőrhöz, kipárolgása is okozhat irritációt. Ha a felhelyezést követően a szemhéj bepirosodik, vagy megdagad, viszket vagy szúr, akkor a pillát le kell oldani, amint csak lehet, és a jövőben sajnos nem is lehet többet rakatni. Vannak úgynevezett hypoallergén ragasztók, de ezek tartóssága nagyon csekély, nem javaslom használatukat. 

Hogyan kell kezelni a pilláid?

Nem igényelnek extra törődést, de a tartósság érdekében van néhány alap dolog, amire figyelni kell. A ragasztók kötési ideje 24-48 óra. Ez idő alatt ne érje víz, vagy gőz a pillát, és ne szoláriumozzunk Kerülendő a pillák fésülése is.

Utána azonban nagyon fontos, hogy a pillákat megfelelően tisztán tartsuk. Óvatosan kell őket vízzel mosni. Kaphatók erre a célra szempillasamponok és kefék is, de odafigyeléssel a sima víz is megteszi. Semmilyen olajos lemosót ne használjunk, ez oldhatja a ragasztót. Nem szabad, hogy a pillák tövében váladék maradjon, mert ez gyulladást, és a demodex atka élősködő elszaporodását, ezzel együtt a szem megbetegedését idézheti elő. Látványnak is szörnyű.

A pillákat reggel és este finoman át lehet fésülni a kefécskével, melyet első alkalommal kap a vendég. Kerülni kell az erős dörzsölődést, például a alvás közben az arc párnába fúrását.

Spirállal festeni a műszempillát erősen ellenjavallt, mert a festéket nagyon nehéz eltávolítani, a pillák összeragadnak és idő előtt kihullanak.

 

Ha mindezeket a tanácsokat megfogadjuk, akkor maradéktalanul élvezni fogjuk szépséges műszempilláinkat! Reggeli ébredéskor éppen úgy, mint egy hosszú munkanap vagy egy nyaralás közben. Nem kell aggódnunk a festék elkenődése miatt, ráadásul időt is spórolhatunk, ha reggelente nem kell figyelmet fordítanunk szempilláink festésére.