Facebook

Megosztás

Gyakori kérdések

Milyen sűrűn ajánlott a bőr nyomkodásos tisztítása?

A válasz egyértelműen a bőrtípustól és az életkortól függ. Pattanásos, gyulladásos fiatal bőr esetén: 1-2 havonta. Ilyenkor nem csak a túlzott faggyútermelés miatt elszaporodó mitesszerektől szabadítunk meg, hanem olyan gyulladáscsökkentő, faggyútermelés szabályozó gépeket, termékeket használunk, amelyek rendszeres kezelés mellett nagyon sokat javíthatnak bőröd állapotán. Átlagos szeborreás, azaz faggyútúltermeléses bőr esetén: Ha az arcod mitesszeres és zsírosan fénylik a nap második felére (még akkor is, ha időnként száraznak érzed a felszínét, vagy feszülő érzést érzel), főleg a homlok-orr-áll úgynevezett `T-vonalában`, akkor 2-4 havonta. Középkorú vendégeinknek, illetve kevés mitesszer esetén: 6-12 havonta Zsírhiányos bőr esetén, illetve jellemzően idős korban: Ha alig van mitesszered, az is inkább csak az orrtőben néhány fehér vagy alig látható formában jelentkezik, bőröd bársonyos (nem fénylő), vagy vékonyka és száraz/ráncos az arcod, akkor elég évente, vagy alkalomadtán.

Kapcsolat

ELŐJEGYZÉS, BEJELENTKEZÉS:

Telefon:

+3670-264-7180

Cím:

Komjádi Szépségműhely

Budapest, II. Árpád fejedelem útja 8.

NYITVATARTÁS:

bejelentkezés szükséges


Páros hét: 8.30 - 19.00

Páratlan hét: 7.30 - 16.00

Tartós szőrtelenítés

A tartós szőrtelenítés 6-10 évre garantálja a szép sima bőrt. A visszanövő szőrzet azonban gyengébb és ritkább is lesz, mint a kezelések előtt. 

 

E-LIGHT

Ez a csúcstechnológia az IPL gép legújabb és legeredményesebb fejlesztése, melyben a RF (rádiófrekvencia) és a IPL (villanófény) együtt található meg. A kezelés így a korábbiakhoz képest hamarabb hoz eredményt, alaposabb s nem okoz semmilyen kellemetlenséget.

A kezelés alkalmával a kezelőfejből kibocsátott nagyerejű fény a bőrön áthatolva, egészen a szőrtüsző tövéig jut, ahol energiája a pigmentet tartalmazó tüszőben elnyelődik, és hővé alakulva elégeti az osztódó sejteket, vagyis megsemmisíti a szőr gyökerét. Persze felmerül a kérdés, hogyan különbözteti meg a lézer a szőrtüszőt a bőrtől, miért nem a bőrünk ég meg. A lézer természetesen nem ismeri fel a szőrtüszőt, hanem a kezelt terület legsötétebb részén nyelődik el, ami bőrünk esetében a szőr maga, így a kezelés akkor igazán eredményes, ha minél világosabb a bőrünk, a szőrszálak pedig minél sötétebbek. Tehát, ha egyszerűen akarunk fogalmazni, akkor a lézer lényegében kiégeti a szőröket, anélkül, hogy a bőrünkön maradandó égési sérülések keletkeznének.

A kezelés csak akkor hatásos, amikor a haj az aktív növekedési fázisban van. A Degradációs vagy Pihenő fázisban lévő hajszálaknak az aktív fázisba kell érniük ahhoz, hogy a kezelés hatásos legyen. Ezért többszöri és hosszú távú kezelés (sorozat) szükséges a hatékony és tartós szőrtelenítéshez. Világos bőrön, sötétebb szőrszálakon eredményes.

SHR

Ennél a technológiánál az IPL fényéhez a lézer csatlakozik.

Az SHR előnyei:

  1. gyorsabb és hatékonyabb kezelések
  2. a végleges eredményhez kevesebb kezelés szükséges
  3. SZŐKE SZŐRSZÁLAKON IS ALKALMAZHATÓ
  4. NYÁRON, BARNULT BŐRÖN IS ALKALMAZHATÓ

 Ajánlott kezelések száma:  szőrszíntől és bőrtónustól függően 6-12 alkalmat javaslunk 4-6 (később 8) hetente.


Kezelés időtartama: 10-60 perc a terület nagyságától függően.

 

 

 

Tartós szőrtelenítés mikro és kis területen:
bajusz, áll, bajusz és áll, szemöldök között, kézfejek és ujjak, lábfejek és ujjak, nyak elől, nyak hátul, hascsík, térd, mellek között, mellbimbók körül, női mellkas, hónaljak

Tartós szőrtelenítés közepes területen:
alkarok, felkarok, bikini, női intim, női teljes fenék, férfi vállak, férfi mellkas

Tartós szőrtelenítés nagy területen:
férfi has, lábszárak és térd, combok, teljes karok, mellkas és has, hát

Ez a csúcstechnológiás gép számtalan bőrprobléma – akne, rozácea, pigmentfoltok, petyhüdt, öregedő bőr, ráncok eltüntetésében is tökéletes megoldást nyújt.