Facebook

Megosztás

Gyakori kérdések

Miért jobb a kozmetikustól krémet vennem, mint a drogériában?

A legegyszerűbb és legpontosabb válasz az, hogy azért, mert általában a kozmetikustól vásárolt prfesszionális márkák otthoni termékeinek sokkal magasabb a hatóanyag tartalma, mint egy drogériában kapható krémnek. Ugyanakkor a hatóanyag melletti összetevőkből, mint emulgeátorok, tartósítóanyagok, illatanyagok, stb. is a jobb minőségűek kerülnek a termékekbe. Ezért van az, hogy adott esetben egy hidratáló krémet meglehet vásárolni 2.000 Ft-ért is a dm-ben, míg egy Janssen krém ára nagyjából 10.000 Ft ebben a kategóriában. Természetesen a hatásuk sem egyforma. Másodsorban -és ez is nagyon fontos- a kozmetikus általában jobban ért a bőrhöz és annak szükségleteihez, mint a bolti eladó vagy akár Te magad. Nagy biztonsággal meg tudja mondani, hogy mi a legjobb az arcodnak, főleg, ha több "problémát" szeretnénk egyszerre orvosolni, például nagyon száraz és nagyon érzékeny bőr ápolására keresünk megoldást. Harmadrészt - és ez szorosan kapcsolódik az előzőhöz -, a drogériás termékek palettája meglehetősen szűk. Ha egy ötvenes hölgy keres magának valamit, akkor minden márkából talál egyféle anti-aging krémet nappalra és éjszakára, de hogy a koron kívül az ő alapbőrtípusa például (szeborreás, zsírhiányos, stb.) mit követelne meg, azzal már nem "foglalkoznak". A professzionális kozmetikumok sokkal árnyaltabban képesek megfelelni a bőr igényeinek,

Kapcsolat

ELŐJEGYZÉS, BEJELENTKEZÉS:

Telefon:

+3670-264-7180

Cím:

Komjádi Szépségműhely

Budapest, II. Árpád fejedelem útja 8.

NYITVATARTÁS:

bejelentkezés szükséges


Páros hét: 8.30 - 19.00

Páratlan hét: 7.30 - 16.00

Tartós szőrtelenítés

A tartós szőrtelenítés 6-10 évre garantálja a szép sima bőrt. A visszanövő szőrzet azonban gyengébb és ritkább is lesz, mint a kezelések előtt. 

 

E-LIGHT

Ez a csúcstechnológia az IPL gép legújabb és legeredményesebb fejlesztése, melyben a RF (rádiófrekvencia) és a IPL (villanófény) együtt található meg. A kezelés így a korábbiakhoz képest hamarabb hoz eredményt, alaposabb s nem okoz semmilyen kellemetlenséget.

A kezelés alkalmával a kezelőfejből kibocsátott nagyerejű fény a bőrön áthatolva, egészen a szőrtüsző tövéig jut, ahol energiája a pigmentet tartalmazó tüszőben elnyelődik, és hővé alakulva elégeti az osztódó sejteket, vagyis megsemmisíti a szőr gyökerét. Persze felmerül a kérdés, hogyan különbözteti meg a lézer a szőrtüszőt a bőrtől, miért nem a bőrünk ég meg. A lézer természetesen nem ismeri fel a szőrtüszőt, hanem a kezelt terület legsötétebb részén nyelődik el, ami bőrünk esetében a szőr maga, így a kezelés akkor igazán eredményes, ha minél világosabb a bőrünk, a szőrszálak pedig minél sötétebbek. Tehát, ha egyszerűen akarunk fogalmazni, akkor a lézer lényegében kiégeti a szőröket, anélkül, hogy a bőrünkön maradandó égési sérülések keletkeznének.

A kezelés csak akkor hatásos, amikor a haj az aktív növekedési fázisban van. A Degradációs vagy Pihenő fázisban lévő hajszálaknak az aktív fázisba kell érniük ahhoz, hogy a kezelés hatásos legyen. Ezért többszöri és hosszú távú kezelés (sorozat) szükséges a hatékony és tartós szőrtelenítéshez. Világos bőrön, sötétebb szőrszálakon eredményes.

SHR

Ennél a technológiánál az IPL fényéhez a lézer csatlakozik.

Az SHR előnyei:

  1. gyorsabb és hatékonyabb kezelések
  2. a végleges eredményhez kevesebb kezelés szükséges
  3. SZŐKE SZŐRSZÁLAKON IS ALKALMAZHATÓ
  4. NYÁRON, BARNULT BŐRÖN IS ALKALMAZHATÓ

 Ajánlott kezelések száma:  szőrszíntől és bőrtónustól függően 6-12 alkalmat javaslunk 4-6 (később 8) hetente.


Kezelés időtartama: 10-60 perc a terület nagyságától függően.

 

 

 

Tartós szőrtelenítés mikro és kis területen:
bajusz, áll, bajusz és áll, szemöldök között, kézfejek és ujjak, lábfejek és ujjak, nyak elől, nyak hátul, hascsík, térd, mellek között, mellbimbók körül, női mellkas, hónaljak

Tartós szőrtelenítés közepes területen:
alkarok, felkarok, bikini, női intim, női teljes fenék, férfi vállak, férfi mellkas

Tartós szőrtelenítés nagy területen:
férfi has, lábszárak és térd, combok, teljes karok, mellkas és has, hát

 

Ez a csúcstechnológiás gép számtalan bőrprobléma – akne, rozácea, pigmentfoltok, petyhüdt, öregedő bőr, ráncok eltüntetésében is tökéletes megoldást nyújt.