Facebook

Megosztás

Gyakori kérdések

Miért jobb a kozmetikustól krémet vennem, mint a drogériában?

A legegyszerűbb és legpontosabb válasz az, hogy azért, mert általában a kozmetikustól vásárolt prfesszionális márkák otthoni termékeinek sokkal magasabb a hatóanyag tartalma, mint egy drogériában kapható krémnek. Ugyanakkor a hatóanyag melletti összetevőkből, mint emulgeátorok, tartósítóanyagok, illatanyagok, stb. is a jobb minőségűek kerülnek a termékekbe. Ezért van az, hogy adott esetben egy hidratáló krémet meglehet vásárolni 2.000 Ft-ért is a dm-ben, míg egy Janssen krém ára nagyjából 10.000 Ft ebben a kategóriában. Természetesen a hatásuk sem egyforma. Másodsorban -és ez is nagyon fontos- a kozmetikus általában jobban ért a bőrhöz és annak szükségleteihez, mint a bolti eladó vagy akár Te magad. Nagy biztonsággal meg tudja mondani, hogy mi a legjobb az arcodnak, főleg, ha több "problémát" szeretnénk egyszerre orvosolni, például nagyon száraz és nagyon érzékeny bőr ápolására keresünk megoldást. Harmadrészt - és ez szorosan kapcsolódik az előzőhöz -, a drogériás termékek palettája meglehetősen szűk. Ha egy ötvenes hölgy keres magának valamit, akkor minden márkából talál egyféle anti-aging krémet nappalra és éjszakára, de hogy a koron kívül az ő alapbőrtípusa például (szeborreás, zsírhiányos, stb.) mit követelne meg, azzal már nem "foglalkoznak". A professzionális kozmetikumok sokkal árnyaltabban képesek megfelelni a bőr igényeinek,

Kapcsolat

ELŐJEGYZÉS, BEJELENTKEZÉS:

Telefon:

+3670-264-7180

Cím:

1023 Bp., Frankel Leó út 112.

NYITVATARTÁS:

elsősorban bejelentkezés alapján


Hétfő: 12.00-21.00

Kedd: 9.00-20.00

Szerda: 9.00-20.00


Csütörtök: 8.00-20.00

Péntek: 11.00-20.00

Szolgáltatások

Mit is jelent az, hogy kozmetikai kezelés?

A legtömörebb és egyszerűbb válasz, hogy a vendég bőrének igényei szerint elérjük az adott pillanatban lehetséges legoptimálisabb bőrállapotot.

A kozmetikai kezelések célja alapvetően az egészséges, szép bőr biztosítása az életkornak megfelelően. A gondoskodás, ápolás folyamatos igény a bőr részéről, és a mai modern kozmetika tudománynak nagyon sok ismerete és eszköze van, hogy a felmerülő problémákat megoldjuk és az öregedés látványos jeleinek feltűnését kitoljuk. Ez a bőrápolás része.

Ezen kívül számos lehetőségünk van, hogy szebbé tegyük a megjelenésünket, csinosabbnak érezhessük magunkat. Ezek kis "trükkök", ha úgy tetszik. Kiemeljük a szemeket, megformázzuk a szemöldököt, elüntetjük a nemkívánatos szőrszálakat, fibrómákat, vagy segítünk alakunk formálásában.

 

 

A MENÜ FELÉPÍTÉSE:

Ebben a menüpontban bemutatom az egyes gépi eljárásokat, mi mire való, hogy működik, milyen eredményt tudunk elérni a segítségével.

A gépi kezeléseken kívül megismerhetik a masszázs élettani hatásait, a savas hámlasztásokat, és a hatékony testkezelés lépéseit.

Ha az általam használt kozmetikumokról szeretne információt kapni, a bal oldali menüsorban a KOZMETIKUMOK címszó alatt találja a leírásokat.

Ha konkrét problémára, vagy bőrtípusával kapcsolatban szeretné megtudni, hogy mit ajánlok, kattintson kérem, a felső menüsor BŐRPROBLÉMÁK MEGOLDÁSA oszlopra.

 

Jó böngészést kívánok!