Facebook

Megosztás

Gyakori kérdések

Milyen sűrűn ajánlott a bőr nyomkodásos tisztítása?

A válasz egyértelműen a bőrtípustól és az életkortól függ. Pattanásos, gyulladásos fiatal bőr esetén: 1-2 havonta. Ilyenkor nem csak a túlzott faggyútermelés miatt elszaporodó mitesszerektől szabadítunk meg, hanem olyan gyulladáscsökkentő, faggyútermelés szabályozó gépeket, termékeket használunk, amelyek rendszeres kezelés mellett nagyon sokat javíthatnak bőröd állapotán. Átlagos szeborreás, azaz faggyútúltermeléses bőr esetén: Ha az arcod mitesszeres és zsírosan fénylik a nap második felére (még akkor is, ha időnként száraznak érzed a felszínét, vagy feszülő érzést érzel), főleg a homlok-orr-áll úgynevezett `T-vonalában`, akkor 2-4 havonta. Középkorú vendégeinknek, illetve kevés mitesszer esetén: 6-12 havonta Zsírhiányos bőr esetén, illetve jellemzően idős korban: Ha alig van mitesszered, az is inkább csak az orrtőben néhány fehér vagy alig látható formában jelentkezik, bőröd bársonyos (nem fénylő), vagy vékonyka és száraz/ráncos az arcod, akkor elég évente, vagy alkalomadtán.

Kapcsolat

ELŐJEGYZÉS, BEJELENTKEZÉS:

Telefon:

+3670-264-7180

Cím:

Komjádi Szépségműhely

Budapest, II. Árpád fejedelem útja 8.

NYITVATARTÁS:

bejelentkezés szükséges


Páros hét: 8.30 - 19.00

Páratlan hét: 7.30 - 16.00

Rádiófrekvencia kezelés

RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉS

A lényeg röviden:

A rádiófrekvenciás kezelés legfőbb hatása, hogy a laza bőrszövet feszesebbé, rugalmasabbá válik, a szem körüli ödémák és a felesleges zsírszövetek csökkennek, például a tokánál. Ezáltal az egész arc tónusosabb, fiatal karakterű lesz. A nyak-dekoltázs ráncainak mérséklésére és a kézfej fiatalítására is alkalmas...

Bővebben:

Bőrünk kötőszövetének egyik legfontosabb összetevője a kollagén és az elasztin, ezek különböző szerkezetű fehérje rostok, melyek a bőr rugalmasságáért, feszességéért felelnek. Azonban az idő előrehaladtával és a fénykárosodás eredményeképpen a szervezetünkben található kollagén mennyisége csökken, így bőrünk rugalmassága is csökken, arcbőrünk megereszkedik és ráncok jelennek meg a bőr felszínén. A rádiófrekvenciás arcfeszesítéssel azonban ez a folyamat lassítható és segítségével a bőr természetes kollagén termelése fokozható!

A rádiófrekvenciás kezelés: elektromágneses mikrohullám (30kHz-300GHz) technológián alapuló bőrfeszesítés. Lényege, hogy szelektíven képes felmelegíteni a szöveteket, a bőr felszínén csak 40-42 fokos a hőmérséklet, míg az alsóbb irhában, ahol a rostok találhatók, és a bőraljában, ahol pedig a zsírlebenyek és izmok 60 fokos hőmérséklet keletkezik. Ez az energia képes átépíteni a bőr mélyebb, kollagénnel átszőtt kötőszöveti rétegét anélkül, hogy a bőr felületén bármilyen látható, vagy érezhető sérülést okozna. A rádiófrekvencia által kiváltott hőhatás:

  • a már meglévő kollagén rostokat feszesíti,

  • beindítja a kötőszövet regenerálódását,

  • új kollagéntermelő fibroblast sejtek képződnek, és jelentősen növekszik a tropocollagén szintézis, melynek eredményeként jó minőségű I. típusú kollagén képződik.

  • élénkíti az anyagcsere-folyamatokat, növeli a sejtek biokémiai aktivitását,

  • gyorsítja a vér- és nyirokkeringést, felszabadulnak a lerakódott méreganyagok, javul az oxigenizáció

  • a kezelt bőr teljesen átépül, hatására egy fiatalosabb és feszesebb bőrfelület jön létre, a mimikai ráncok mélysége csökken, az apróbb ráncok kisimulnak.