Facebook

Megosztás

Gyakori kérdések

Miért jobb a kozmetikustól krémet vennem, mint a drogériában?

A legegyszerűbb és legpontosabb válasz az, hogy azért, mert általában a kozmetikustól vásárolt prfesszionális márkák otthoni termékeinek sokkal magasabb a hatóanyag tartalma, mint egy drogériában kapható krémnek. Ugyanakkor a hatóanyag melletti összetevőkből, mint emulgeátorok, tartósítóanyagok, illatanyagok, stb. is a jobb minőségűek kerülnek a termékekbe. Ezért van az, hogy adott esetben egy hidratáló krémet meglehet vásárolni 2.000 Ft-ért is a dm-ben, míg egy Janssen krém ára nagyjából 10.000 Ft ebben a kategóriában. Természetesen a hatásuk sem egyforma. Másodsorban -és ez is nagyon fontos- a kozmetikus általában jobban ért a bőrhöz és annak szükségleteihez, mint a bolti eladó vagy akár Te magad. Nagy biztonsággal meg tudja mondani, hogy mi a legjobb az arcodnak, főleg, ha több "problémát" szeretnénk egyszerre orvosolni, például nagyon száraz és nagyon érzékeny bőr ápolására keresünk megoldást. Harmadrészt - és ez szorosan kapcsolódik az előzőhöz -, a drogériás termékek palettája meglehetősen szűk. Ha egy ötvenes hölgy keres magának valamit, akkor minden márkából talál egyféle anti-aging krémet nappalra és éjszakára, de hogy a koron kívül az ő alapbőrtípusa például (szeborreás, zsírhiányos, stb.) mit követelne meg, azzal már nem "foglalkoznak". A professzionális kozmetikumok sokkal árnyaltabban képesek megfelelni a bőr igényeinek,

Kapcsolat

ELŐJEGYZÉS, BEJELENTKEZÉS:

Telefon:

+3670-264-7180

Cím:

Komjádi Szépségműhely

Budapest, II. Árpád fejedelem útja 8.

NYITVATARTÁS:

bejelentkezés szükséges


Páros hét: 8.30 - 19.00

Páratlan hét: 7.30 - 16.00

Rádiófrekvencia kezelés

RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉS

A lényeg röviden:

A rádiófrekvenciás kezelés legfőbb hatása, hogy a laza bőrszövet feszesebbé, rugalmasabbá válik, a szem körüli ödémák és a felesleges zsírszövetek csökkennek, például a tokánál. Ezáltal az egész arc tónusosabb, fiatal karakterű lesz. A nyak-dekoltázs ráncainak mérséklésére és a kézfej fiatalítására is alkalmas...

Bővebben:

Bőrünk kötőszövetének egyik legfontosabb összetevője a kollagén és az elasztin, ezek különböző szerkezetű fehérje rostok, melyek a bőr rugalmasságáért, feszességéért felelnek. Azonban az idő előrehaladtával és a fénykárosodás eredményeképpen a szervezetünkben található kollagén mennyisége csökken, így bőrünk rugalmassága is csökken, arcbőrünk megereszkedik és ráncok jelennek meg a bőr felszínén. A rádiófrekvenciás arcfeszesítéssel azonban ez a folyamat lassítható és segítségével a bőr természetes kollagén termelése fokozható!

A rádiófrekvenciás kezelés: elektromágneses mikrohullám (30kHz-300GHz) technológián alapuló bőrfeszesítés. Lényege, hogy szelektíven képes felmelegíteni a szöveteket, a bőr felszínén csak 40-42 fokos a hőmérséklet, míg az alsóbb irhában, ahol a rostok találhatók, és a bőraljában, ahol pedig a zsírlebenyek és izmok 60 fokos hőmérséklet keletkezik. Ez az energia képes átépíteni a bőr mélyebb, kollagénnel átszőtt kötőszöveti rétegét anélkül, hogy a bőr felületén bármilyen látható, vagy érezhető sérülést okozna. A rádiófrekvencia által kiváltott hőhatás:

  • a már meglévő kollagén rostokat feszesíti,

  • beindítja a kötőszövet regenerálódását,

  • új kollagéntermelő fibroblast sejtek képződnek, és jelentősen növekszik a tropocollagén szintézis, melynek eredményeként jó minőségű I. típusú kollagén képződik.

  • élénkíti az anyagcsere-folyamatokat, növeli a sejtek biokémiai aktivitását,

  • gyorsítja a vér- és nyirokkeringést, felszabadulnak a lerakódott méreganyagok, javul az oxigenizáció

  • a kezelt bőr teljesen átépül, hatására egy fiatalosabb és feszesebb bőrfelület jön létre, a mimikai ráncok mélysége csökken, az apróbb ráncok kisimulnak.