Facebook

Megosztás

Gyakori kérdések

Miért jobb a kozmetikustól krémet vennem, mint a drogériában?

A legegyszerűbb és legpontosabb válasz az, hogy azért, mert általában a kozmetikustól vásárolt prfesszionális márkák otthoni termékeinek sokkal magasabb a hatóanyag tartalma, mint egy drogériában kapható krémnek. Ugyanakkor a hatóanyag melletti összetevőkből, mint emulgeátorok, tartósítóanyagok, illatanyagok, stb. is a jobb minőségűek kerülnek a termékekbe. Ezért van az, hogy adott esetben egy hidratáló krémet meglehet vásárolni 2.000 Ft-ért is a dm-ben, míg egy Janssen krém ára nagyjából 10.000 Ft ebben a kategóriában. Természetesen a hatásuk sem egyforma. Másodsorban -és ez is nagyon fontos- a kozmetikus általában jobban ért a bőrhöz és annak szükségleteihez, mint a bolti eladó vagy akár Te magad. Nagy biztonsággal meg tudja mondani, hogy mi a legjobb az arcodnak, főleg, ha több "problémát" szeretnénk egyszerre orvosolni, például nagyon száraz és nagyon érzékeny bőr ápolására keresünk megoldást. Harmadrészt - és ez szorosan kapcsolódik az előzőhöz -, a drogériás termékek palettája meglehetősen szűk. Ha egy ötvenes hölgy keres magának valamit, akkor minden márkából talál egyféle anti-aging krémet nappalra és éjszakára, de hogy a koron kívül az ő alapbőrtípusa például (szeborreás, zsírhiányos, stb.) mit követelne meg, azzal már nem "foglalkoznak". A professzionális kozmetikumok sokkal árnyaltabban képesek megfelelni a bőr igényeinek,

Kapcsolat

ELŐJEGYZÉS, BEJELENTKEZÉS:

Telefon:

+3670-264-7180

Cím:

Komjádi Szépségműhely

Budapest, II. Árpád fejedelem útja 8.

NYITVATARTÁS:

bejelentkezés szükséges


Páros hét: 8.30 - 19.00

Páratlan hét: 7.30 - 16.00

Oxigén pisztoly

 

OXIGÉN PISZTOLYOS KEZELÉS (Hydro Oxygen Jet Spray)

 

Az oxigén nélkül nincs élet, nincs egészség és nincs szépség. Bőrünk minden élettani folyamatához oxigén szükséges. Azonban a környezetszennyezés, az életkor előrehaladása, valamely élettani funkció romlása a bőrben, és a napsugárzás csökkenti a mennyiségét.

Ezzel az eljárással nagy nyomású sűrített oxigént juttatunk a bőrbe, mellé szűrt vizet és ampullás hatóanyagokat porlasztva juttatunk el a mélyebb rétegekbe. Az eredmény már egy alkalom után is szemmel látható!!
A BŐR EGÉSZSÉGESEBB, RAGYOGÓBB, TELTEBB LESZ.

KIEEMELTEN HATÉKONY:
- gyulladások csökkentésében
- rozaceás arc esetében
- erősen vízhiányos, elvékonyodott bőrnél
- pattanások esetében

https://www.facebook.com/nataliakozmetikus/videos/2010790532564937/