Facebook

Megosztás

Gyakori kérdések

Milyen sűrűn ajánlott a bőr nyomkodásos tisztítása?

A válasz egyértelműen a bőrtípustól és az életkortól függ. Pattanásos, gyulladásos fiatal bőr esetén: 1-2 havonta. Ilyenkor nem csak a túlzott faggyútermelés miatt elszaporodó mitesszerektől szabadítunk meg, hanem olyan gyulladáscsökkentő, faggyútermelés szabályozó gépeket, termékeket használunk, amelyek rendszeres kezelés mellett nagyon sokat javíthatnak bőröd állapotán. Átlagos szeborreás, azaz faggyútúltermeléses bőr esetén: Ha az arcod mitesszeres és zsírosan fénylik a nap második felére (még akkor is, ha időnként száraznak érzed a felszínét, vagy feszülő érzést érzel), főleg a homlok-orr-áll úgynevezett `T-vonalában`, akkor 2-4 havonta. Középkorú vendégeinknek, illetve kevés mitesszer esetén: 6-12 havonta Zsírhiányos bőr esetén, illetve jellemzően idős korban: Ha alig van mitesszered, az is inkább csak az orrtőben néhány fehér vagy alig látható formában jelentkezik, bőröd bársonyos (nem fénylő), vagy vékonyka és száraz/ráncos az arcod, akkor elég évente, vagy alkalomadtán.

Kapcsolat

ELŐJEGYZÉS, BEJELENTKEZÉS:

Telefon:

+3670-264-7180

Cím:

1023 Bp., Frankel Leó út 112.

NYITVATARTÁS:

elsősorban bejelentkezés alapján


Páros hét: 7.30-16.00

Páratlan hét: 10.00-21.00

Oxigén pisztoly

 

OXIGÉN PISZTOLYOS KEZELÉS (Hydro Oxygen Jet Spray)

 

Az oxigén nélkül nincs élet, nincs egészség és nincs szépség. Bőrünk minden élettani folyamatához oxigén szükséges. Azonban a környezetszennyezés, az életkor előrehaladása, valamely élettani funkció romlása a bőrben, és a napsugárzás csökkenti a mennyiségét.

Ezzel az eljárással nagy nyomású sűrített oxigént juttatunk a bőrbe, mellé szűrt vizet és ampullás hatóanyagokat porlasztva juttatunk el a mélyebb rétegekbe. Az eredmény már egy alkalom után is szemmel látható!!
A BŐR EGÉSZSÉGESEBB, RAGYOGÓBB, TELTEBB LESZ.

KIEEMELTEN HATÉKONY:
- gyulladások csökkentésében
- rozaceás arc esetében
- erősen vízhiányos, elvékonyodott bőrnél
- pattanások esetében

https://www.facebook.com/nataliakozmetikus/videos/2010790532564937/