• Műszempilla építés

  Műszempilla építés

  1D-2D sűrűségben

 • Ajakfeltöltés

  Ajakfeltöltés

  -és az ajak szabálytalanságainak korrekciója

 • Egészséges, szép bőr

  Egészséges, szép bőr

  Bőrproblémák enyhítése, fiatalító kezelések

 • Tartós szőrtelenítés

  Tartós szőrtelenítés

  Csúcstechnológiás tartós szőrtelenítés - nyáron is

 • BIOLA Organikus kozmetikumok

  BIOLA Organikus kozmetikumok

  Bio-, natur-, demeter minősítésű gyógynövényes ápolás

 • JANSSEN Cosmeceuticals

  JANSSEN Cosmeceuticals

  Prémium kozmetikumok, innovatív megoldások Németországból

Lágylézer kezelés

Egy kis lézertörténelem

Lágylézereknek nevezzük azokat az alacsony energiaszintű lézereket, melyeknek biostimulációs hatását használjuk, és nem vágunk vele.

A biostimulációt, mint jelenséget a lézerek vizsgálata közben Dr. Mester Endre sebészprofesszor és Dr. Rózsa Tamás lézerfizikus fedezte fel, és nevezte el az 1960-as években. Ez az elnevezés honosodott meg az egész világon, ami a meghatározott hullámhosszú lézerfénynek a biológiai rendszerekre gyakorolt pozitív hatásait jelenti.

Az elmúlt 25 évben rengeteg klinikai kísérlet történt, melyek a lézer egészen egyedülálló gyógyító képességét vizsgálta és bizonyította. Ennek jótékony hatásait bőrünk is "élvezheti".  

2012-ben Dr. Rózsa Kálmán és fia Rózsa Tamás mérnök kifejlesztik a Safe Lasert, amelynek speciális lencserendszere kiszűri a lézerfény azon tulajdonságát, melytől veszélyes a szemre. Ez az egyetlen olyan lézer a világon, amely védőfelszerelés nélkül akár otthon is alkalmazható. Ettől válik "Biztonságos" lézerré.


Hogyan hat a lézer?

Az általunk alkalmazott lézereszközből és szérumból álló rendszer egyedülálló a világon. Kiemelkedő orvosok, kutatók, mérnökök tudományos felfedezéseit együttesen tartalmazza. Dr. Ládi Szabolcs integratív medicinával foglalkozó kutató orvos megfogalmazása szerint sejtjeinket képes megfiatalítani, 20-25 éves korunkra jellemző állapotba hozni. És a kutatások szerint ez 40-60 éves korban is lehetséges. 

Fiatalságunk idején szervezetünk képes kijavítani a sejtszinten keletkező hibákat, az összeset. Sejtjeink megújulása hibátlan. A lebontó és újratermelő folyamatok egyensúlyban vannak. Amikor a lebomlás és a javítás aránya a lebomlás javára eltolódik, megkezdődik az öregedés. ez a folyamat fordítható vissza.

A Safe Laser egy biostimulációs (serkentő hatású) lágylézer, melynek hatására javul a bőrsejtek légzése és energiatermelése, ezáltal hatékonyabbá válik a működésük és gyorsabban regenerálódnak, valamint komolyabb bőrproblémák esetén új sejtek, szövetek, hajszálerek is képződnek.

Ennek három nagyon fontos következménye van:

- gyulladáscsökkentés

- fájdalomcsillapítás

- biostimuláció

A Safe Laser készülék a hozzá kifejlesztett szérum együtt alkalmazva egyedülálló bőrmegújító és fiatalító hatást ér el. A gél összetétele is eltér minden más kozmetikumtól. Béta glükán, stabilizált oxigén és C-vitamin tartalma jelentik a sejtek megújulásához szükséges környezetet.

 

Mi történik a lézerkezelés hatására?

 • elképesztően halványodnak a pigmentfoltok
 • látványosan javul a rozacea
 • a bőr megereszkedése csökken, feszessé, tónusosabbá válik
 • a mély ráncok is simulnak
 • eltűnnek a szem körüli ödémák, enyhülnek a szem alatti árkok és karikák
 • tartós kezeléssel az aknék gyorsan és hegmentesen gyógyulnak
 • halványítja a meglévő (akár több éves) hegeket
 • elősegíti a hámsérülések gyors regenerálódását (ezért használják a fogászatban, bőrgyógyászatban is)
 • növeli a bőr immunvédekezését, mely így ellenállóbb lesz a környezeti hatásokkal szemben
 • a faggyútermelés mérséklődik, a pórusok láthatósága csökken
 • 2-4 nap alatt meggyógyulhat a herpesz
 • a kognitív képességek is javulnak!

Megosztás

Gyakori kérdések

Milyen sűrűn ajánlott a bőr nyomkodásos tisztítása?

A válasz egyértelműen a bőrtípustól és az életkortól függ. Pattanásos, gyulladásos fiatal bőr esetén: 1-2 havonta. Ilyenkor nem csak a túlzott faggyútermelés miatt elszaporodó mitesszerektől szabadítunk meg, hanem olyan gyulladáscsökkentő, faggyútermelés szabályozó gépeket, termékeket használunk, amelyek rendszeres kezelés mellett nagyon sokat javíthatnak bőröd állapotán. Átlagos szeborreás, azaz faggyútúltermeléses bőr esetén: Ha az arcod mitesszeres és zsírosan fénylik a nap második felére (még akkor is, ha időnként száraznak érzed a felszínét, vagy feszülő érzést érzel), főleg a homlok-orr-áll úgynevezett `T-vonalában`, akkor 2-4 havonta. Középkorú vendégeinknek, illetve kevés mitesszer esetén: 6-12 havonta Zsírhiányos bőr esetén, illetve jellemzően idős korban: Ha alig van mitesszered, az is inkább csak az orrtőben néhány fehér vagy alig látható formában jelentkezik, bőröd bársonyos (nem fénylő), vagy vékonyka és száraz/ráncos az arcod, akkor elég évente, vagy alkalomadtán.

Kapcsolat

ELŐJEGYZÉS, BEJELENTKEZÉS:

Telefon:

+3670-264-7180

Cím:

Komjádi Szépségműhely

Budapest, II. Árpád fejedelem útja 8.

NYITVATARTÁS:

bejelentkezés szükséges


Páros hét: 8.30 - 19.00

Páratlan hét: 7.30 - 16.00