Kozmetikumok, janssen, Biola, ExAge

Kozmetikai termékek, bőrápolás, szépségápolás a 21. század orvostudományának technológiájával

Több, mint 10 évvel ezelőtt egy új fogalmat alkottak az Amerikai Egyesült Államokban két szó, a "cosmetics" (kozmetikumok) és a "pharmaceuticals" (gyógyszerek) egyesítésével. Az új kifejezést olyan kozmetikai termékekre használták és használják, amelyek teljesítik a gyógyszerészeti termékekre vonatkozó szabványok előírásait.
A termékeknek rendelkezniük kell a gyógyszerészeti termékek tisztáságával és hatásosságával, ugyanakkor használatuknak ugyanolyan veszélytelennek kell lennie, mint a kozmetikai termékekének. A jelmondat: maximális hatás maximális biztonsággal.

A Janssen Cosmetics a gyógynövények és a tengeri kivonatok egy új generációját egyesíti, egyetemben a biotechnológiai összetevők felhasználásával.

A Janssen Cosmetics termékeket vezető német laboratóriumokban, a legújabb kutatások eredményeit szinte azonnal felhasználva fejlesztik. Több készítmény hatóanyaga világszabadalom, mint például Desaron, Elhilin, Immucell, Hydro Chitosan, hogy csak néhányat említsünk. 

A Janssen Cosmetics csúcsminőségű, professzionális arc- és testápoló termékei egy új globális megközelítést képviselnek a modern bőrápolási technológiában. A termékek többségében kizárólag természetes növényi alapanyagokból, kisebb részben pedig ezek mellett gyógyszerészeti és terápiás összetevők kombinációjából állnak, megfelelve egyúttal a környezetvédelmi szempontoknak. A termékek jó része a test saját védekező és megújuló mechanizmusát segíti elő és támogatja a természetes védekezőképességet.

A Janssen Cosmetics valamennyi terméke oly módon ápolja a bőrt, hogy közben nem károsítja a test és a bőr természetes egyensúlyát és védelmét. Biztosak vagyunk abban, hogy széles áruválasztékunk minden bőrproblémára hatásos kezelést nyújt és egyedülálló termékeink magas hatóanyag tartalmukkal és tisztaságukkal, valamint hatásosságukkal megelégedettséggel töltik el használóikat.
--------------------------------------------------------------------------------

 A biokozmetikumok szerethető világmárkája.

KÜLDETÉSÜNK:  A TERMÉSZET SZÉPÍTŐ ÉS GYÓGYÍTÓ EREJÉNEK LEGJAVÁT ADJA ÖNNEK!

Természetesen szépítünk. A legmodernebb bőrgyógyászati, gyógynövény ismereti tudományos eredményeket és a népgyógyászati ismereteket ötvözve alapvetően növényi eredetű bioaktív komplex hatóanyagokkal az üde, bársonyos bőrállapot kialakulását, a tartós és egészséges úton történő szépülést kívánjuk támogatni a bőr természetes anyagcsere folyamatai, méregtelenítési és regenerálódási folyamatai támogatása által.
Úttörők vagyunk Magyarországon (1990 óta) a tanúsított természetes kozmetikumok fejlesztésében. A BIOKONTROLL, HU-ÖKO-01 által (2006 óta) tanúsított bio BIOLA és BIOLA PROFESSIONAL,  EVERYOUNG ORGANIC LUXURY SKIN CARE, HIOLA márkanevek alatt. amelyeket gyártjuk és forgalmazzuk.
Termékeink nagyon magas, megközelítőleg 450 különböző bioaktívalapanyaggal készülnek összetett célirányos és hatékony formulázással, minden bőrtípusra egyedi összetételű recepttel. Felhasználóink 95%-a visszatérő vendég.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szokványos kozmetikum rengeteg van, de csak keveseknek sikerül a világon egyedülállót alkotni...

A MESOTICA egy kozmetikai gyógyászatra, kutatásra és fejlesztésre specializálódott 2006-ban alakult spanyol-magyar cég, mely komplex, nagy hatékonyságú intelligens peptid koncentrátumokat állít elő. Professzionális arckezelései ámulatba ejtően ráncsimító és bőrfiatalító hatásúak. 

A kozmetikai ipar pillanatnyilag legígéretesebb hatóanyagai, az intelligens peptidek. Ezek úgynevezett sejtkommunikációs hatóanyagok, melyek képesek kapcsolatba lépni az élő sejtekkel, azokat jobb működésre bírni, vagy sejtromboló folyamatokat leállítani.

 

Sajnos a peptidek a szokványos arckrémekbe, szérumokba csak nagyon kis százalékos koncentrációval kerülnek be, így azok kedvező hatására akár 1 évig is várni kell. A peptidek bizonyítottan 5-10% feletti koncentrációnál kezdenek el szemmel érzékelhetően is hatni. A MESOTICA ezért alacsony hatékonyságú peptid koktélok helyett azonnali látványt biztosító extra magas koncentrációjú (12-20%) speciális peptid szérumokkal dolgozik.

A MESOTICA hisz abban, hogy intelligens peptidjeivel drasztikus beavatkozások és anyagi áldozatok nélkül mindenki számára elérhető a szép, feszes, egészséges bőr. A peptides arckezelésekben szakavatott MESOTICA kozmetikusoknál elérhető az otthoni 1.2.3.4 peptides szuperkoncentrátum sorozat is, mely az otthoni bőrápolás hatékonyságát és látványát képes nagyon gyorsan megnövelni.