• HYALURON PEN - RÁNCFELTÖLTÉS

  HYALURON PEN - RÁNCFELTÖLTÉS

  Orr-ajak barázda és homlokráncok fájdalommentes feltöltése

 • Hyaluron Pen

  Hyaluron Pen

  Ajakfeltöltés

 • Plantago Kozmetika

  Plantago Kozmetika

  Tiszta szépség - a természet és tudomány erejével

 • Plantago Kozmetika

  Plantago Kozmetika

  arctisztítás - problémák megoldása: rozacea, akné, hegek, májfoltok, zsíros bőr, vízhiány, ráncok kezelése - anti-aging - 1D műszempilla - szempilla-szemöldök kozmetika - alakformáló testkezelés - gyantázás

 • BIOLA natúrkozmetikai kezelések

  BIOLA natúrkozmetikai kezelések

  Kemikáliától mentes, ökogazdaságból származó gyógynövényekből készült kozmetikumok......

 • JANSSEN Cosmeceuticals

  JANSSEN Cosmeceuticals

  JANSSEN - Hatékony megoldások minden bőrtípusra

KOZMETIKA

Mit is jelent az, hogy kozmetikai kezelés?

A legtömörebb és egyszerűbb válasz, hogy a vendég bőrének igényei szerint elérjük az adott pillanatban lehetséges legoptimálisabb bőrállapotot.

A kozmetikai kezelések célja alapvetően az egészséges, szép bőr biztosítása az életkornak megfelelően. A gondoskodás, ápolás folyamatos igény a bőr részéről, és a mai modern kozmetika tudománynak nagyon sok ismerete és eszköze van, hogy a felmerülő problémákat megoldjuk és az öregedés látványos jeleinek feltűnését kitoljuk. Ez a bőrápolás része.

Ezen kívül számos lehetőségünk van, hogy szebbé tegyük a megjelenésünket, csinosabbnak érezhessük magunkat. Ezek kis "trükkök", ha úgy tetszik. Kiemeljük a szemeket, megformázzuk a szemöldököt, elüntetjük a nemkívánatos szőrszálakat, fibrómákat, vagy segítünk alakunk formálásában.

 

 

A MENÜ FELÉPÍTÉSE:

Ebben a menüpontban bemutatom az egyes gépi eljárásokat, mi mire való, hogy működik, milyen eredményt tudunk elérni a segítségével.

A gépi kezeléseken kívül megismerhetik a masszázs élettani hatásait, a savas hámlasztásokat, és a hatékony testkezelés lépéseit.

Ha az általam használt kozmetikumokról szeretne információt kapni, a bal oldali menüsorban a KOZMETIKUMOK címszó alatt találja a leírásokat.

Ha konkrét problémára, vagy bőrtípusával kapcsolatban szeretné megtudni, hogy mit ajánlok, kattintson kérem, a felső menüsor BŐRPROBLÉMÁK MEGOLDÁSA oszlopra.

 

Jó böngészést kívánok!

Megosztás

Gyakori kérdések

Miért jobb a kozmetikustól krémet vennem, mint a drogériában?

A legegyszerűbb és legpontosabb válasz az, hogy azért, mert általában a kozmetikustól vásárolt prfesszionális márkák otthoni termékeinek sokkal magasabb a hatóanyag tartalma, mint egy drogériában kapható krémnek. Ugyanakkor a hatóanyag melletti összetevőkből, mint emulgeátorok, tartósítóanyagok, illatanyagok, stb. is a jobb minőségűek kerülnek a termékekbe. Ezért van az, hogy adott esetben egy hidratáló krémet meglehet vásárolni 2.000 Ft-ért is a dm-ben, míg egy Janssen krém ára nagyjából 10.000 Ft ebben a kategóriában. Természetesen a hatásuk sem egyforma. Másodsorban -és ez is nagyon fontos- a kozmetikus általában jobban ért a bőrhöz és annak szükségleteihez, mint a bolti eladó vagy akár Te magad. Nagy biztonsággal meg tudja mondani, hogy mi a legjobb az arcodnak, főleg, ha több "problémát" szeretnénk egyszerre orvosolni, például nagyon száraz és nagyon érzékeny bőr ápolására keresünk megoldást. Harmadrészt - és ez szorosan kapcsolódik az előzőhöz -, a drogériás termékek palettája meglehetősen szűk. Ha egy ötvenes hölgy keres magának valamit, akkor minden márkából talál egyféle anti-aging krémet nappalra és éjszakára, de hogy a koron kívül az ő alapbőrtípusa például (szeborreás, zsírhiányos, stb.) mit követelne meg, azzal már nem "foglalkoznak". A professzionális kozmetikumok sokkal árnyaltabban képesek megfelelni a bőr igényeinek,

Kapcsolat

ELŐJEGYZÉS, BEJELENTKEZÉS:

Telefon:

+3670-264-7180

Cím:

1023 Bp., Frankel Leó út 112.

NYITVATARTÁS:

elsősorban bejelentkezés alapján


Páros hét: 7.30-16.00

Páratlan hét: 10.00-21.00