Facebook

Megosztás

Gyakori kérdések

Miért jobb a kozmetikustól krémet vennem, mint a drogériában?

A legegyszerűbb és legpontosabb válasz az, hogy azért, mert általában a kozmetikustól vásárolt prfesszionális márkák otthoni termékeinek sokkal magasabb a hatóanyag tartalma, mint egy drogériában kapható krémnek. Ugyanakkor a hatóanyag melletti összetevőkből, mint emulgeátorok, tartósítóanyagok, illatanyagok, stb. is a jobb minőségűek kerülnek a termékekbe. Ezért van az, hogy adott esetben egy hidratáló krémet meglehet vásárolni 2.000 Ft-ért is a dm-ben, míg egy Janssen krém ára nagyjából 10.000 Ft ebben a kategóriában. Természetesen a hatásuk sem egyforma. Másodsorban -és ez is nagyon fontos- a kozmetikus általában jobban ért a bőrhöz és annak szükségleteihez, mint a bolti eladó vagy akár Te magad. Nagy biztonsággal meg tudja mondani, hogy mi a legjobb az arcodnak, főleg, ha több "problémát" szeretnénk egyszerre orvosolni, például nagyon száraz és nagyon érzékeny bőr ápolására keresünk megoldást. Harmadrészt - és ez szorosan kapcsolódik az előzőhöz -, a drogériás termékek palettája meglehetősen szűk. Ha egy ötvenes hölgy keres magának valamit, akkor minden márkából talál egyféle anti-aging krémet nappalra és éjszakára, de hogy a koron kívül az ő alapbőrtípusa például (szeborreás, zsírhiányos, stb.) mit követelne meg, azzal már nem "foglalkoznak". A professzionális kozmetikumok sokkal árnyaltabban képesek megfelelni a bőr igényeinek,

Kapcsolat

ELŐJEGYZÉS, BEJELENTKEZÉS:

Telefon:

+3670-264-7180

Cím:

1023 Bp., Frankel Leó út 112.

NYITVATARTÁS:

elsősorban bejelentkezés alapján


Páros hét: 7.30-16.00

Páratlan hét: 10.00-21.00

Hydrafacial

Ez egy bőrfrissítő vizes peeling módszer, melyet a kezelés első lépéseként alkalmazhatunk.

 

Hatása:

- az elhalt szarusejtek eltávolítása

- a pórusokban lévő faggyú felső rétegének eltávolítása

- nő a bőr hidratáltsága

- nő a bőr tápanyagfelszívó képessége

- fokozódik a bőrlégzés

- a gyulladások enyhülnek

- egységesebb, feszesebb, hidratáltabb, üdébb bőrkép

 

Kinek ajánlom?

Az érzékeny, értágulatos, nagyon elvékonyodott bőr kivételével minden bőrtípusra ajánlom.

Különösen jó hatású szeborreás, vastag felhámú, pattanásos bőröknél.

Tisztító kezelések előtt könnyíti a faggyú eltávolítását, két tisztító kezelés között frissíti a bőrt, megelőzheti újabb gyulladások kialakulását.

 

Hogyan működik?

Egy különleges, vákummal a bőrre szívódó kezelőfejből nagy nyomással kijövő porlasztott vízsugár végig tisztítja a bőr felületét, az elhalt szarusejteket, szennyeződést, faggyút pedig a vízzel együtt visszaszívja a rendszer.

A vákum keringésfokozó hatású, a víz a tisztítás mellett hidratál is.