Facebook

Megosztás

Gyakori kérdések

Milyen sűrűn ajánlott a bőr nyomkodásos tisztítása?

A válasz egyértelműen a bőrtípustól és az életkortól függ. Pattanásos, gyulladásos fiatal bőr esetén: 1-2 havonta. Ilyenkor nem csak a túlzott faggyútermelés miatt elszaporodó mitesszerektől szabadítunk meg, hanem olyan gyulladáscsökkentő, faggyútermelés szabályozó gépeket, termékeket használunk, amelyek rendszeres kezelés mellett nagyon sokat javíthatnak bőröd állapotán. Átlagos szeborreás, azaz faggyútúltermeléses bőr esetén: Ha az arcod mitesszeres és zsírosan fénylik a nap második felére (még akkor is, ha időnként száraznak érzed a felszínét, vagy feszülő érzést érzel), főleg a homlok-orr-áll úgynevezett `T-vonalában`, akkor 2-4 havonta. Középkorú vendégeinknek, illetve kevés mitesszer esetén: 6-12 havonta Zsírhiányos bőr esetén, illetve jellemzően idős korban: Ha alig van mitesszered, az is inkább csak az orrtőben néhány fehér vagy alig látható formában jelentkezik, bőröd bársonyos (nem fénylő), vagy vékonyka és száraz/ráncos az arcod, akkor elég évente, vagy alkalomadtán.

Kapcsolat

ELŐJEGYZÉS, BEJELENTKEZÉS:

Telefon:

+3670-264-7180

Cím:

1023 Bp., Frankel Leó út 112.

NYITVATARTÁS:


Hétfő: 12.00-21.00

Kedd: 8.00-20.00

Szerda: 8.00-16.00


Csütörtök: 8.00-20.00

Péntek: 12.00-20.00

Hydra ProFacial 7in1

HYDRA ProFacial 7in1

A kozmetikai arcápolás folyamatosan fejlődik, s igyekszik egyre jobb megoldásokat kínálni a töklétes arcbőr eléréshez.

A legfejlettebb technikák sokszor a legtermészetesebb anyagokhoz, esetünkben a vízhez nyúlnak vissza. Mivel testünk 70%-a víz, és bőrünk állapotában is meghatározó szerepe van, ezért fontos találni egy olyan megoldást, amivel a vizet egy sima arcmosásnál hatékonyabban használhatjuk fel akár tisztításra, akár hidratálásra. Ez a Hydra ProFacial 7in1 gép legfontosabb funkciója.

Kiegészítésként olyan eszközök  jelennek meg a gépben, amelyek az bőr saját regenerációs képességét használják ki, ilyen a bio arclifting (microcurrent), a rádiófrekvencia, a fény biomodulációs hatása, és a hideg, ami szintén kedvezőleg is hathat a pórusokra és erekre. De hogy valóban teljes legyen a kezelések tárháza, rendelkezésünkre áll a hatóanyagok mélyebb bőrrétegekbe jutását segítő ultrahang is.

A Hydra ProFacial 7in1 kezelések hatása általában már az első alkalom után látszik, de 2-3 kezelés után rendszerint már az ismerősöktől is jönnek a pozitív visszajelzések. A tisztább, fiatalosabb arcbőr szemmel látható. Hogy melyik funkciókat és milyen kombinációban használunk az arckezelés során, arra javaslatot teszek és közösen választunk.

Próbálja ki a jövő arckezelését, engedje, hogy a 7in1 kíméletes, de hatékony technológiái megadják Önnek azt a kényeztetést, amire mindig vágyott!

 Kezelési lehetőségek

  • tisztítás
  • hámlasztás
  • hatóanyag bevitel
  • hidratálás
  • fáradt, fakó bőr kezelés
  • sötét karikák, ödéma kezelése
  • ránccsökkentés
  • feszesítés, arcvonások megemelése
  • tokakezelés
  • nyugtatás, energizálás, gyulladáscsökkentés

 

Kezelőeszközök:

- vizes peeling és hidratálás (hydradermabrázió)

- ultrahang

- rádiófrekvencia

- cryo

- bio-arcizomlifting (bio-microcurrent)

- nagynyomású oxigénpisztoly (hydro oxygen spray)

- biomodulációs hatású LED maszkos színterápia