Facebook

Megosztás

Gyakori kérdések

Milyen sűrűn ajánlott a bőr nyomkodásos tisztítása?

A válasz egyértelműen a bőrtípustól és az életkortól függ. Pattanásos, gyulladásos fiatal bőr esetén: 1-2 havonta. Ilyenkor nem csak a túlzott faggyútermelés miatt elszaporodó mitesszerektől szabadítunk meg, hanem olyan gyulladáscsökkentő, faggyútermelés szabályozó gépeket, termékeket használunk, amelyek rendszeres kezelés mellett nagyon sokat javíthatnak bőröd állapotán. Átlagos szeborreás, azaz faggyútúltermeléses bőr esetén: Ha az arcod mitesszeres és zsírosan fénylik a nap második felére (még akkor is, ha időnként száraznak érzed a felszínét, vagy feszülő érzést érzel), főleg a homlok-orr-áll úgynevezett `T-vonalában`, akkor 2-4 havonta. Középkorú vendégeinknek, illetve kevés mitesszer esetén: 6-12 havonta Zsírhiányos bőr esetén, illetve jellemzően idős korban: Ha alig van mitesszered, az is inkább csak az orrtőben néhány fehér vagy alig látható formában jelentkezik, bőröd bársonyos (nem fénylő), vagy vékonyka és száraz/ráncos az arcod, akkor elég évente, vagy alkalomadtán.

Kapcsolat

ELŐJEGYZÉS, BEJELENTKEZÉS:

Telefon:

+3670-264-7180

Cím:

1023 Bp., Frankel Leó út 112.

NYITVATARTÁS:

elsősorban bejelentkezés alapján


Páros hét: 7.30-16.00

Páratlan hét: 10.00-21.00

HYALURON PEN

Mi a Hyaluron Pen?

A Hyaluron Pen egy egyszerű eszköz amellyel elég nyomást tudunk előállítani ahhoz, hogy a hylauron savat az emberi bőrbe juttassuk. A készülék egy olyan injektor, amellyel tű és vérzés nélkül (non-invazív módon) biztonságosan, túlnyomásos technológia segítségével juttatjuk el az anyagot hatunk a bőr mélyebb rétegeibe (a hám-irha határhoz).

Az első tudományos kísérletek 2016-ban kezdődtek, majd az eljárás hatékony és biztonságos voltának  bebizonyítása után terjedni kezdett Svájcban, Németországban, Ausztriában, Oroszországban.


Az ajkak dúsítását és a ráncok feltöltését Hyaluron Pennel végzem. Ez az eljárás

 • az ajkak,
 • az orr-ajak barázda
 • és a homlokráncok

kozmetikus által végezhető esztétikai kezelésének leghatékonyabb eszköze.Miért van szükségünk hyaluron savra?

Bőrünk önmaga is előállítja ezt az anyagot, mely a sejtek közötti teret tölti ki. A hyaluronsav a hám és irha rétegekben van jelen, és egyik fő funkciója az, hogy a vizet a szöveten belül tartsa. Ez a két cukorból (Glucuronic sav és N-acetylglucosamine) álló molekula saját súlyának többszázszorosát képes vízből megkötni, ettől lesz bőrünk fiatalosan telt, rugalmas. Az életkor és a káros környezeti hatások következtében azonban a hyaluronsav mennyisége és vízmegkötő képessége is csökken. Ez vezet a ráncok, petyhüdtebb bőr kialakulásához. A helyileg bejuttatott hyaluronsavval ezt az elveszett mennyiséget igyekszünk pótolni. 

Az eljárás

Az eljárás teljesen steril, biztonságosan alkalmazható a megfelelő képzés elvégzése után. 

Krémmel történő helyi érzéstelenítést követően a lefertőtlenített területbe a hyaluron pennel zárt rendszeren keresztül "belőjük" a hyaluronsavat. Egy helyre 0.02-0.05 ml-t juttatunk, tehát nagyon apró adagokban, gondosan osztjuk el ezt a kocsonyás anyagot. Az eljárás 30-60 percet vehet igénybe területtől függően. A maximális kellemetlenség egy pillanatnyi csípő érzés lehet, de nyugodtan mondhatjuk, hogy az eljárás fájdalommentes. 

Egy ajaktöltés 0.5-1ml hyaluronsavat, orr-ajak barázda 0.5-1ml-t, függőleges-vízszintes homlokráncok, arc vonalainak megemelése helyileg szintén ennyit igényel.

Szem körüli ráncokat nem töltünk! A tűs eljárás mélyebbre viszi a hatóanyagot, kevésbé könnyen oszlik el, a hyaluron pen a felszínhez közelebb juttatja be a savat, amely jobban eloszlik. A kezelést követő egy-két napban kis ödéma, véraláfutás előfordulhat, mely magától elmúlik.


ÁR:

1 ml = 60.000 Ft

Egy ajaktöltés 0.5-1ml hyaluronsavat, orr-ajak barázda 0.5-1ml-t, függőleges-vízszintes homlokráncok, arc vonalainak megemelése helyileg szintén ennyit igényel.Tartósság

Az első feltöltés az átlagosnál hamarabb, 2 hónap alatt felszívódik, a műásodik töltéstől a tartósság 4-10 hónap.

Saját munkáim - azaz mire képes

A képek retusálatlanok, a töltés után azonnal készültek.

 

Ajakfeltöltés

1 ml hyaluronsav felhasználásával


 


 

Ráncfeltöltés

Orr-ajak barázda feltöltése 1 ml hyluronsavval. Az arc látványa akár 10 évet is fiatalodhat.

 

Homlok függőleges ráncának töltése

0.6ml hyaluronsav felhasználásával

 

 

 

Ajak korrigálása

Itt a cél a keskeny alsó ajak feltöltése volt, azaz a száj harmonikussá tétele, a kis szabálytalanság kijavítása.

 

 

 Ajak fiatalítása

A kor előrehaladtával az ajak veszít teltségéből, feszességéből. Hyaluronsavval pótolhatjuk az elvesztett "tartalmat", hogy újra üdén mosolyoghassunk.
 

Ár: 1 ml = 60.000 Ft (munkadíjjal)

Az igényelhető minimális mennyiség 0.5ml.


Ellenjavallatok 

 • bőrbetegség, fertőző betegség
 • a kezelendő bőrfelületen ekcéma, psoriasis, rosacea, illetve gyulladás esetén
 • epilepszia, glaukoma vagy más neurológiai megbetegedés esetén
 • pajzsmirigy alulműkődés, nyirokkeringési problémák
 • magas vérnyomás, szívinfarktus
 • aktív herpesz, Hepatitisz, AIDS, HIV esetén
 • várandósság ideje alatt
 • daganatos megbetegedések esetén
 • leégett, nap pirította bőr
 • korábbi szilikonos töltés
 • más által végzett hyaluronos töltés után 4 hónapig

 

Teendők a kezelés után

 • Terület tisztán tartása.
 • Szolárium, szauna, erős hő-fényhatások kerülése minimum 2 hétig.
 • Ajak volumennövelés  után első 3 napban napi 3 liter folyadék fogyasztása kívánatos, 3 napig dohányzás mellőzése kötelező.
 • Otthoni ápolás 1-3 napig: smink kerülendő, terület tisztán tartandó, koffein fogyasztása mérséklendő.
 • Bizonyos kozmetikai kezelések az anyag bomlását segítik (masszázs, rádiófrekvencia, plazmakezelés, meleg vasalás, ultrahang kezelés, HIFU), ezért nem tanácsoljuk.
 • Sminktetoválás készítése a beavatkozás helyén inkább előtte történjen, utána minimum 3 hónapot várni kell.
 • A tartóssági idő egyénenként változó, befolyásolja: stressz, kevés folyadék bevitel, túlhajszolt életmód, dohányzás, UV hatások.
Válassza a professzionális ajak- és ráncfeltöltést! Jelentkezzen be még ma!

 

BEJELENTKEZÉS