Facebook

Megosztás

Gyakori kérdések

Milyen sűrűn ajánlott a bőr nyomkodásos tisztítása?

A válasz egyértelműen a bőrtípustól és az életkortól függ. Pattanásos, gyulladásos fiatal bőr esetén: 1-2 havonta. Ilyenkor nem csak a túlzott faggyútermelés miatt elszaporodó mitesszerektől szabadítunk meg, hanem olyan gyulladáscsökkentő, faggyútermelés szabályozó gépeket, termékeket használunk, amelyek rendszeres kezelés mellett nagyon sokat javíthatnak bőröd állapotán. Átlagos szeborreás, azaz faggyútúltermeléses bőr esetén: Ha az arcod mitesszeres és zsírosan fénylik a nap második felére (még akkor is, ha időnként száraznak érzed a felszínét, vagy feszülő érzést érzel), főleg a homlok-orr-áll úgynevezett `T-vonalában`, akkor 2-4 havonta. Középkorú vendégeinknek, illetve kevés mitesszer esetén: 6-12 havonta Zsírhiányos bőr esetén, illetve jellemzően idős korban: Ha alig van mitesszered, az is inkább csak az orrtőben néhány fehér vagy alig látható formában jelentkezik, bőröd bársonyos (nem fénylő), vagy vékonyka és száraz/ráncos az arcod, akkor elég évente, vagy alkalomadtán.

Kapcsolat

ELŐJEGYZÉS, BEJELENTKEZÉS:

Telefon:

+3670-264-7180

Cím:

Komjádi Szépségműhely

Budapest, II. Árpád fejedelem útja 8.

NYITVATARTÁS:

bejelentkezés szükséges


Páros hét: 8.30 - 19.00

Páratlan hét: 7.30 - 16.00

Kozmetikai gépek

Mit is jelent az, hogy kozmetikai kezelés?

A legtömörebb és egyszerűbb válasz, hogy a vendég bőrének igényei szerint elérjük az adott pillanatban lehetséges legoptimálisabb bőrállapotot.

A kozmetikai kezelések célja alapvetően az egészséges, szép bőr biztosítása az életkornak megfelelően. A gondoskodás, ápolás folyamatos igény a bőr részéről, és a mai modern kozmetika tudománynak nagyon sok ismerete és eszköze van, hogy a felmerülő problémákat megoldjuk és az öregedés látványos jeleinek feltűnését kitoljuk. Ez a bőrápolás része.

Ezen kívül számos lehetőségünk van, hogy szebbé tegyük a megjelenésünket, csinosabbnak érezhessük magunkat. Ezek kis "trükkök", ha úgy tetszik. Kiemeljük a szemeket, megformázzuk a szemöldököt, elüntetjük a nemkívánatos szőrszálakat, fibrómákat, vagy segítünk alakunk formálásában.

 

 

A MENÜ FELÉPÍTÉSE:

Ebben a menüpontban bemutatom az egyes gépi eljárásokat, mi mire való, hogy működik, milyen eredményt tudunk elérni a segítségével.

A gépi kezeléseken kívül megismerhetik a masszázs élettani hatásait, a savas hámlasztásokat, és a hatékony testkezelés lépéseit.

Ha az általam használt kozmetikumokról szeretne információt kapni, a bal oldali menüsorban a KOZMETIKUMOK címszó alatt találja a leírásokat.

Ha konkrét problémára, vagy bőrtípusával kapcsolatban szeretné megtudni, hogy mit ajánlok, kattintson kérem, a felső menüsor BŐRPROBLÉMÁK MEGOLDÁSA oszlopra.

 

Jó böngészést kívánok!