Kapcsolat

ELŐJEGYZÉS, BEJELENTKEZÉS:

Telefon:

+3670-264-7180

Cím:

Budapest II. Bölény u. 2. Liget Szépségszalon

NYITVATARTÁS:

bejelentkezés szükséges

Facebook

Megosztás

Gépi és más kezelések

Mit is jelent az, hogy kozmetikai kezelés?

A legtömörebb és egyszerűbb válasz, hogy a vendég bőrének igényei szerint elérjük az adott pillanatban lehetséges legoptimálisabb bőrállapotot.

A kozmetikai kezelések célja alapvetően az egészséges, szép bőr biztosítása az életkornak megfelelően. A gondoskodás, ápolás folyamatos igény a bőr részéről, és a mai modern kozmetika tudománynak nagyon sok ismerete és eszköze van, hogy a felmerülő problémákat megoldjuk és az öregedés látványos jeleinek feltűnését kitoljuk. Ez a bőrápolás része.

Ezen kívül számos lehetőségünk van, hogy szebbé tegyük a megjelenésünket, csinosabbnak érezhessük magunkat. Ezek kis "trükkök", ha úgy tetszik. Kiemeljük a szemeket, megformázzuk a szemöldököt, elüntetjük a nemkívánatos szőrszálakat, fibrómákat, vagy segítünk alakunk formálásában.

 

 

A MENÜ FELÉPÍTÉSE:

Ebben a menüpontban bemutatom az egyes gépi eljárásokat, mi mire való, hogy működik, milyen eredményt tudunk elérni a segítségével.

A gépi kezeléseken kívül megismerhetik a masszázs élettani hatásait, a savas hámlasztásokat, és a hatékony testkezelés lépéseit.

Ha az általam használt kozmetikumokról szeretne információt kapni, a bal oldali menüsorban a KOZMETIKUMOK címszó alatt találja a leírásokat.

Ha konkrét problémára, vagy bőrtípusával kapcsolatban szeretné megtudni, hogy mit ajánlok, kattintson kérem, a felső menüsor BŐRPROBLÉMÁK MEGOLDÁSA oszlopra.

 

Jó böngészést kívánok!