• Access Bars kezelés

  Access Bars kezelés

  Access Bars kezelés- a könnyebb, boldogabb életért

 • Egészséges, szép bőr

  Egészséges, szép bőr

  Bőrproblémák enyhítése, fiatalító kezelések

 • EXAGE Laser Beauty System

  EXAGE Laser Beauty System

  Varázslat lágylézerrel a kortalan, egészséges bőrért

 • Ajakfeltöltés, ráncfeltöltés hyaluronsavval

  Ajakfeltöltés, ráncfeltöltés hyaluronsavval

  Ajakfeltöltés és korrekció / Ráncfeltöltés hyaluronsavval

 • Műszempilla építés

  Műszempilla építés

  1D-2D sűrűségben

 • Tartós szőrtelenítés

  Tartós szőrtelenítés

  Csúcstechnológiás tartós szőrtelenítés - nyáron is

 • BIOLA Organikus kozmetikumok

  BIOLA Organikus kozmetikumok

  Szépüljünk a természet kincsestárával

 • JANSSEN Cosmeceuticals

  JANSSEN Cosmeceuticals

  Prémium kozmetikumok, innovatív megoldások Németországból

EXAGE Laser Beauty System lágylézer

Az EXAGE Laser Beauty System egy saját kozmetikai márka, amelynek megálmodásában, létrehozásában és működtetésében fontos részt vállaltam és vállalok. Ezzel a márkával minden generációhoz és nagyon sokféle "probléma" tulajdonosához szólunk. Olyan megoldást, gyógyulást hozunk, amelyre más módszer nem képes.


Mi történik az EXAGE kezelés hatására?

 • elképesztően halványodnak a pigmentfoltok
 • látványosan javul a rozacea
 • a bőr megereszkedése csökken, feszessé, tónusosabbá válik
 • a mély ráncok is simulnak
 • eltűnnek a szem körüli ödémák, enyhülnek a szem alatti árkok és karikák
 • tartós kezeléssel az aknék gyorsan és hegmentesen gyógyulnak
 • halványítja a meglévő (akár több éves) hegeket
 • elősegíti a hámsérülések gyors regenerálódását (ezért használják a fogászatban, bőrgyógyászatban is)
 • növeli a bőr immunvédekezését, mely így ellenállóbb lesz a környezeti hatásokkal szemben
 • a faggyútermelés mérséklődik, a pórusok láthatósága csökken
 • 2-4 nap alatt meggyógyulhat a herpesz
 • a kognitív képességek is javulnak!

Mi, az EXAGE márka alapítói, abban hiszünk, hogy a tökéletes, vonzó megjelenés titka az egészséges, ragyogó, idősebb korban is csak kevés ránccal rendelkező arcbőr.

Az EXAGE - Laser Beauty System egyedülálló kozmetikai márka, egy komplett rendszer, mely számos bőrproblémát (betegséget, sérülést) képes egyedülállóan javítani, miközben az öregedést gátolja, és látványosan fiatalítja a megjelenést.

Miből áll az EXAGE rendszer?

A rendszer alapját egy orvostechnikai eszköz jelenti, egy lágylézer készülék. Ezzel a gyógyászati- és kozmetikai lézerrel szépségszalonokban végeznek kezeléseket, de otthonában akár Ön is biztonsággal használhatja. A rendszer másik részét kozmetikai készítmények jelentik: gél, mist, krém. Ezeket a termékeket innovatív hatóanyagokkal láttuk el, melyek építik, regenerálják a bőrt, és olyan tiszta összetételűek, hogy a lézerrel a mélyebb bőrrétegekbe is biztonsággal bevihetők.

Elismert szakemberek – lézerfizikus, mérnök, orvos, fejlesztő mérnök - munkája és szakmai kutatásai, eredményei jelennek meg a lágylézer készülékben és kozmetikai termékeinkben. Ez a csapat kiegészül olyan tagokkal, akik elhivatottságból szeretnék mindenkivel megismertetni a lágylézer gyógyászati- és szépészeti lehetőségeit, és olyan különleges termékek palettáját kívánják fejleszteni, melyek önmagukban is hatásosan küzdenek meg a bőr problémáival, ugyanakkor kompatibilisek a Safe Laser lágylézer készülékkel, és együtt alkalmazva olyan eredményeket érhetünk el arcunkon, mintha plasztikai beavatkozást vettünk volna igénybe. 

Célunk, hogy befolyásolhassuk a bőrben lezajló negatív biokémiai folyamatokat, pigment – és májfoltok kialakulását, gyulladásokat, rosacea-t, aknék megjelenését, ráncosodást, megereszkedést, ödémát, tág pórusokat, fokozott faggyútermelést, ekcémát, hegesedést.

A lágylézerfény három alapvető tulajdonsága a biostimuláció, a gyulladáscsökkentés és a fájdalomcsillapítás. A lézerfény képes pozitív irányban befolyásolni egyes sejtalkotók és enzimek működését. Tiszta kozmetikumaink önmagukban is hatásosan küzdenek meg az öregedéssel és a problémás bőrrel, kiemelkedően magas stabilizált oxigén, peptidek és béta-glükán összetevőiknek köszönhetően. A lágylézerrel együtt használva egyedülálló eredmények érhetők el. Mi nem sebzünk, nem égetünk, mint számos anti-aging eljárás, például a rádiófrekvenciás kezelések, HIFU, plazmakezelés. Az egészségesebb, szebb, fiatalosabb megjelenést bőr gyógyító hatáson keresztül érjük el.

Az EXAGE – Laser Beauty System-nek köszönhetően a bőr képes lesz önmagát regenerálni.

Hogyan hat a lézer?

Az általunk alkalmazott lézereszközből és szérumból álló rendszer egyedülálló a világon. Kiemelkedő orvosok, kutatók, mérnökök tudományos felfedezéseit együttesen tartalmazza. Dr. Ládi Szabolcs integratív medicinával foglalkozó kutató orvos megfogalmazása szerint sejtjeinket képes megfiatalítani, 20-25 éves korunkra jellemző állapotba hozni. És a kutatások szerint ez 40-60 éves korban is lehetséges. 

Fiatalságunk idején szervezetünk képes kijavítani a sejtszinten keletkező hibákat, az összeset. Sejtjeink megújulása hibátlan. A lebontó és újratermelő folyamatok egyensúlyban vannak. Amikor a lebomlás és a javítás aránya a lebomlás javára eltolódik, megkezdődik az öregedés. ez a folyamat fordítható vissza.

A Safe Laser egy biostimulációs (serkentő hatású) lágylézer, melynek hatására javul a bőrsejtek légzése és energiatermelése, ezáltal hatékonyabbá válik a működésük és gyorsabban regenerálódnak, valamint komolyabb bőrproblémák esetén új sejtek, szövetek, hajszálerek is képződnek.

Ennek három nagyon fontos következménye van:

- gyulladáscsökkentés

- fájdalomcsillapítás

- biostimuláció

A Safe Laser készülék a hozzá kifejlesztett szérum együtt alkalmazva egyedülálló bőrmegújító és fiatalító hatást ér el. A gél összetétele is eltér minden más kozmetikumtól. Béta glükán, stabilizált oxigén és C-vitamin tartalma jelentik a sejtek megújulásához szükséges környezetet.

Kapcsolat

ELŐJEGYZÉS, BEJELENTKEZÉS:

Telefon:

+3670-264-7180

Cím:

1028 Budapest

Hidegkúti út 167.

Széphalom Bevásárlóközpont, Makkai Szépségszalon

NYITVATARTÁS:

bejelentkezés szükséges


Páros hét: 8.30 - 19.00

Páratlan hét: 7.30 - 16.00

Megosztás