Facebook

Megosztás

Gyakori kérdések

Miért jobb a kozmetikustól krémet vennem, mint a drogériában?

A legegyszerűbb és legpontosabb válasz az, hogy azért, mert általában a kozmetikustól vásárolt prfesszionális márkák otthoni termékeinek sokkal magasabb a hatóanyag tartalma, mint egy drogériában kapható krémnek. Ugyanakkor a hatóanyag melletti összetevőkből, mint emulgeátorok, tartósítóanyagok, illatanyagok, stb. is a jobb minőségűek kerülnek a termékekbe. Ezért van az, hogy adott esetben egy hidratáló krémet meglehet vásárolni 2.000 Ft-ért is a dm-ben, míg egy Janssen krém ára nagyjából 10.000 Ft ebben a kategóriában. Természetesen a hatásuk sem egyforma. Másodsorban -és ez is nagyon fontos- a kozmetikus általában jobban ért a bőrhöz és annak szükségleteihez, mint a bolti eladó vagy akár Te magad. Nagy biztonsággal meg tudja mondani, hogy mi a legjobb az arcodnak, főleg, ha több "problémát" szeretnénk egyszerre orvosolni, például nagyon száraz és nagyon érzékeny bőr ápolására keresünk megoldást. Harmadrészt - és ez szorosan kapcsolódik az előzőhöz -, a drogériás termékek palettája meglehetősen szűk. Ha egy ötvenes hölgy keres magának valamit, akkor minden márkából talál egyféle anti-aging krémet nappalra és éjszakára, de hogy a koron kívül az ő alapbőrtípusa például (szeborreás, zsírhiányos, stb.) mit követelne meg, azzal már nem "foglalkoznak". A professzionális kozmetikumok sokkal árnyaltabban képesek megfelelni a bőr igényeinek,

Kapcsolat

ELŐJEGYZÉS, BEJELENTKEZÉS:

Telefon:

+3670-264-7180

Cím:

Komjádi Szépségműhely

Budapest, II. Árpád fejedelem útja 8.

NYITVATARTÁS:

bejelentkezés szükséges


Páros hét: 8.30 - 19.00

Páratlan hét: 7.30 - 16.00

Arcizom torna (Lifting)

ARCIZOM-LIFTING - ARCIZOM TORNA

Az arcizom-lifting egy olyan egyedülálló eszköz az arc fiatalos megjelenésének visszaállításában, melyet semmilyen más elektrokozmetikai kezelés, vagy hatóanyag nem tud helyettesíteni. Külső kémiai anyagok bevitele, vagy mesterséges külső hatások nélkül, bőrünk saját biológiai, biokémiai működését élénkítve. A kor előrehaladtával nem csak a ráncok jelennek meg sajnos, hanem bőrünk - engedve a gravitációnak - megereszkedik, elveszíti feszességét, petyhüdt, fakó, összeesett lesz. Ennek az egyik legfőbb oka az arcizmok apadása. Az arcizom lifting egy olyan "gépi arctorna", mely egyszerre kezeli az izmokat, megemelve ezzel a bőr kontúrjait és emellett javítja a bőr állagát.

Az izmok indukált gyakori összehúzódásának eredményeként javul az arcizmok vérellátása, tápanyagfelvétele, nyirokkeringése és salaktalanítása erőteljesebb lesz, beindul, fokozódik a bőr középső és alsó rétegében a kollagén és elasztin rostok termelődése. Javul az elszarusodás folyamata, normalizálódhat a mirigyek működése. Az izmok újraformálódnak, tónusossá válnak, ezáltal a pettyhüdt bőr visszafeszesedik, az arc kitelik és a ráncok is kisimulnak. Ahogy az arcizmok fokozatosan feszesednek, formálódnak a kezelés hatására, úgy láthatjuk mi is a szembetűnő változást.

Az arctornával olyan speciális problémákat is megoldhatunk, amelyeket kozmetikai készítményekkel nem: javítható a lógó toka és szemhéj, a száj melletti mély árkok enyhülnek, de jó hatással lehet a szem alatti és feletti duzzanatokra, valamint a karikákra is. Attól függően, hogy melyik izomcsoportot tornáztatjuk, az arc különböző problémáira találunk megoldást.

Kinek ajánljuk? 40 év felett mindenkinek az arc megjelenésének javítása céljából, gyakorlatilag egy nagyon hatékony anti-ageing eszköz, de 25-30 éves életkorban is megelőzési, illetve az öregedés folyamatainak késleltetése céljából.

A kezelés menete:

Mindenképpen egy 10 alkalmas kúra igénybevételét javaslom, 50 év felett akár 20 alkalomra is szükség lehet. Egy alkalom 30 perc, mikor 6 pár elektródát rögzítünk az arcon, és két pálcával dolgozunk még a szemkörnyéken és a homlokon. Egyénileg beállított impulzuserősség mellett az eszközök izomstimulációt (összehúzódást) végeznek az arcon. Ez nem kellemetlen, inkább bizsergető érzés. Egy kezelés 5.300 forintba kerül. 5 alkalmas bérlet vásárlásakor 1 alkalmat ajándékba adunk.

Mennyiben más ez, mint a tanfolyamokon elsajátítható arcizom torna? Eredményét tekintve hasonló, mint egy fél év alatti napi tornáztatással elérhető javulás. Azonban az idő lényegesen rövidebb. 10-15-20 alkalom, ami már igazán látványos eredményeket hoz, heti alkalommal számolva ez 5-10 hét. Utána csak havi-kéthavi egyszeri fenntartó kezelés szükséges. Nem, évtizedek alatt bekövetkező állagromlást sajnos nem tudunk 1-2 kezelés alatt visszafordítani.