Facebook

Megosztás

Gyakori kérdések

Milyen sűrűn ajánlott a bőr nyomkodásos tisztítása?

A válasz egyértelműen a bőrtípustól és az életkortól függ. Pattanásos, gyulladásos fiatal bőr esetén: 1-2 havonta. Ilyenkor nem csak a túlzott faggyútermelés miatt elszaporodó mitesszerektől szabadítunk meg, hanem olyan gyulladáscsökkentő, faggyútermelés szabályozó gépeket, termékeket használunk, amelyek rendszeres kezelés mellett nagyon sokat javíthatnak bőröd állapotán. Átlagos szeborreás, azaz faggyútúltermeléses bőr esetén: Ha az arcod mitesszeres és zsírosan fénylik a nap második felére (még akkor is, ha időnként száraznak érzed a felszínét, vagy feszülő érzést érzel), főleg a homlok-orr-áll úgynevezett `T-vonalában`, akkor 2-4 havonta. Középkorú vendégeinknek, illetve kevés mitesszer esetén: 6-12 havonta Zsírhiányos bőr esetén, illetve jellemzően idős korban: Ha alig van mitesszered, az is inkább csak az orrtőben néhány fehér vagy alig látható formában jelentkezik, bőröd bársonyos (nem fénylő), vagy vékonyka és száraz/ráncos az arcod, akkor elég évente, vagy alkalomadtán.

Kapcsolat

ELŐJEGYZÉS, BEJELENTKEZÉS:

Telefon:

+3670-264-7180

Cím:

1023 Bp., Frankel Leó út 112.

NYITVATARTÁS:

elsősorban bejelentkezés alapján


Páros hét: 7.30-16.00

Páratlan hét: 10.00-21.00

Arcizom torna (Lifting)

ARCIZOM-LIFTING - ARCIZOM TORNA

Az arcizom-lifting egy olyan egyedülálló eszköz az arc fiatalos megjelenésének visszaállításában, melyet semmilyen más elektrokozmetikai kezelés, vagy hatóanyag nem tud helyettesíteni. Külső kémiai anyagok bevitele, vagy mesterséges külső hatások nélkül, bőrünk saját biológiai, biokémiai működését élénkítve. A kor előrehaladtával nem csak a ráncok jelennek meg sajnos, hanem bőrünk - engedve a gravitációnak - megereszkedik, elveszíti feszességét, petyhüdt, fakó, összeesett lesz. Ennek az egyik legfőbb oka az arcizmok apadása. Az arcizom lifting egy olyan "gépi arctorna", mely egyszerre kezeli az izmokat, megemelve ezzel a bőr kontúrjait és emellett javítja a bőr állagát.

Az izmok indukált gyakori összehúzódásának eredményeként javul az arcizmok vérellátása, tápanyagfelvétele, nyirokkeringése és salaktalanítása erőteljesebb lesz, beindul, fokozódik a bőr középső és alsó rétegében a kollagén és elasztin rostok termelődése. Javul az elszarusodás folyamata, normalizálódhat a mirigyek működése. Az izmok újraformálódnak, tónusossá válnak, ezáltal a pettyhüdt bőr visszafeszesedik, az arc kitelik és a ráncok is kisimulnak. Ahogy az arcizmok fokozatosan feszesednek, formálódnak a kezelés hatására, úgy láthatjuk mi is a szembetűnő változást.

Az arctornával olyan speciális problémákat is megoldhatunk, amelyeket kozmetikai készítményekkel nem: javítható a lógó toka és szemhéj, a száj melletti mély árkok enyhülnek, de jó hatással lehet a szem alatti és feletti duzzanatokra, valamint a karikákra is. Attól függően, hogy melyik izomcsoportot tornáztatjuk, az arc különböző problémáira találunk megoldást.

Kinek ajánljuk? 40 év felett mindenkinek az arc megjelenésének javítása céljából, gyakorlatilag egy nagyon hatékony anti-ageing eszköz, de 25-30 éves életkorban is megelőzési, illetve az öregedés folyamatainak késleltetése céljából.

A kezelés menete:

Mindenképpen egy 10 alkalmas kúra igénybevételét javaslom, 50 év felett akár 20 alkalomra is szükség lehet. Egy alkalom 30 perc, mikor 6 pár elektródát rögzítünk az arcon, és két pálcával dolgozunk még a szemkörnyéken és a homlokon. Egyénileg beállított impulzuserősség mellett az eszközök izomstimulációt (összehúzódást) végeznek az arcon. Ez nem kellemetlen, inkább bizsergető érzés. Egy kezelés 5.300 forintba kerül. 5 alkalmas bérlet vásárlásakor 1 alkalmat ajándékba adunk.

Mennyiben más ez, mint a tanfolyamokon elsajátítható arcizom torna? Eredményét tekintve hasonló, mint egy fél év alatti napi tornáztatással elérhető javulás. Azonban az idő lényegesen rövidebb. 10-15-20 alkalom, ami már igazán látványos eredményeket hoz, heti alkalommal számolva ez 5-10 hét. Utána csak havi-kéthavi egyszeri fenntartó kezelés szükséges. Nem, évtizedek alatt bekövetkező állagromlást sajnos nem tudunk 1-2 kezelés alatt visszafordítani.