Facebook

Megosztás

Gyakori kérdések

Milyen sűrűn ajánlott a bőr nyomkodásos tisztítása?

A válasz egyértelműen a bőrtípustól és az életkortól függ. Pattanásos, gyulladásos fiatal bőr esetén: 1-2 havonta. Ilyenkor nem csak a túlzott faggyútermelés miatt elszaporodó mitesszerektől szabadítunk meg, hanem olyan gyulladáscsökkentő, faggyútermelés szabályozó gépeket, termékeket használunk, amelyek rendszeres kezelés mellett nagyon sokat javíthatnak bőröd állapotán. Átlagos szeborreás, azaz faggyútúltermeléses bőr esetén: Ha az arcod mitesszeres és zsírosan fénylik a nap második felére (még akkor is, ha időnként száraznak érzed a felszínét, vagy feszülő érzést érzel), főleg a homlok-orr-áll úgynevezett `T-vonalában`, akkor 2-4 havonta. Középkorú vendégeinknek, illetve kevés mitesszer esetén: 6-12 havonta Zsírhiányos bőr esetén, illetve jellemzően idős korban: Ha alig van mitesszered, az is inkább csak az orrtőben néhány fehér vagy alig látható formában jelentkezik, bőröd bársonyos (nem fénylő), vagy vékonyka és száraz/ráncos az arcod, akkor elég évente, vagy alkalomadtán.

Kapcsolat

ELŐJEGYZÉS, BEJELENTKEZÉS:

Telefon:

+3670-264-7180

Cím:

Komjádi Szépségműhely

Budapest, II. Árpád fejedelem útja 8.

NYITVATARTÁS:

bejelentkezés szükséges


Páros hét: 8.30 - 19.00

Páratlan hét: 7.30 - 16.00

Arc-dekoltázsmasszázs

Azt mindenki tudja, tapasztalhatta, hogy a masszázs egy nagyon kellemes, kényeztető élmény. De hogy ezen kívül milyen fontos élettani hatásai vannak, és mivel járul hozzá egy szakszerűen végzett masszázs bőrünk fiatalságának megőrzéséhez azt kevesen tudják...

A kozmetikai masszázs célja a szövetek rugalmasságának és feszességének megtartása, az öregedési tünetek megelőzése, kialakulásának késleltetése, a szervezet frissítése, fáradtság csökkentése, hatóanyagok bejutatása a bőrbe.

A klasszikus arc-nyak-dekoltázsmasszázs mellett a programban helyet kapott a TANAKA és az Olga Toya féle speciális ránctalanító- és liftingmasszázs.

Meggyőződésem, hogy a ma 80 év körüli kozmetikus "nénik" bőre nem a csodaszerektől, - és gépektől olyan szépek (mert tényleg jellemzően kivételesen  szépek korukhoz képest), hanem a kolléganőktől kapott rendszeres masszázstól.

Masszázs hatása a BŐRRE:

 • Javul a hám ellenálló képessége- elősegíti az elhalt hámsejtek leválását
 • Felgyorsulnak a kötőszövet élettani folyamatai, fokozódik a sejtek, a rostok képződése - lassítja az öregedést.
 • Egyenletessé teszik a mirigyek működését, az általuk termelt váladék gyorsabban, könnyebben távozik
 • Csökken a mitesszerképződés
 • A bőr hőmérsékletének emelkedése javítja a tápanyagok felszívódását
 • Biztosított a bőr hidratációja, ami sima és bársonyos lesz.
 • A rendszeres masszázs megváltoztatja a zsírszövet eloszlását, a zsírszövet mennyiége csökken.

Masszázs hatása az IZMOKRA:

 • javul az izmok oxigén, és tápanyag ellátása
 • a bennük felhalmozódó bomlástermékek eltávozása gyorsul
 • regenerálódik a fáradt izom, fokozódik a teljesítőképessége
 • az izmok folyamatos "tornáztatásával" megelőzhetjük az izomtömeg, térfogat csökkenését, nem kezd el apadni az izom. Később alakulnak ki a "sorvadó" izmok következményeiként a megereszkedett arcvonások
 • megőrizhető a fiatalos arckontúr

Masszázs hatása az IDEGRENDSZERRE:

 • csökkenti az idegrendszer feszültségét, nyugtató hatással bír
 • meghatározott pontok ingerlése hat az izmok tónusának (állandó minimális feszülési állapotának) beállításáért felelős agyi területekre, a visszacsatolásban az idegrendszer állandósítja a megfelelő tónust.

HATÓANYAG BEVITEL:

 • elsősorban a hámréteg problémáit, hiányait tudjuk kezelni a megfelelően kiválasztott olajokkal, krémekkel: növelhetjük a hidratációt, csökkenthetjük a gyulladást, csökkenthető a ráncocskák látványa, pótolhatjuk a hiányzó zsíranyagokat, vitaminokkal, gyógynövényekkel kúrálhatjuk a bőrt, vagy egy kezelés előtt felpuhíthatjuk, hogy könnyebbb legyen a tisztítás