• Műszempilla építés

  Műszempilla építés

  1D-2D sűrűségben

 • Ajakfeltöltés

  Ajakfeltöltés

  -és az ajak szabálytalanságainak korrekciója

 • Egészséges, szép bőr

  Egészséges, szép bőr

  Bőrproblémák enyhítése, fiatalító kezelések

 • Tartós szőrtelenítés

  Tartós szőrtelenítés

  Csúcstechnológiás tartós szőrtelenítés - nyáron is

 • BIOLA Organikus kozmetikumok

  BIOLA Organikus kozmetikumok

  Bio-, natur-, demeter minősítésű gyógynövényes ápolás

 • JANSSEN Cosmeceuticals

  JANSSEN Cosmeceuticals

  Prémium kozmetikumok, innovatív megoldások Németországból

Bemutatkozás

Szeretettel köszöntelek!Bolyky Natália vagyok, kozmetikus, az egészséges bőr és a természetes szépség híve.Tudom, az egyik legfontosabb szempont, hogy gyorsan és könnyen eljuthass hozzám. Ha a honlapom olvasod, akkor ez a feltétel valószínűleg teljesült.A második szempont, hogy milyen szolgáltatást keresel. 

Nálam megtalálhatod a klasszikus tisztító kezeléseket, 

de ezen kívül számtalan bőrproblémát enyhítő kezelést is alkalmazok, legyen szó rozaceáról, pattanásokról, mély ráncokról, pigmentfoltokról.


A bőr fiatalságának megőrzése, az idősödés jeleinek kitolása az egyik kedvenc területem. Prémium kozmetikumok, gépi kezelések, ápolási tanácsok és ehhez való otthoni kozmetikumok segítenek, hogy minél eredményesebbek legyünk, és a változásokat örömmel lásd magadon!Természetesen alapszolgáltatás a gyantázás, szempilla-szemöldök kozmetika. Ezen felül 

csúcskategóriás géppel történő 

tartós szőrtelenítés

ajakfeltöltés, 

hyaluron penes ráncfeltöltés, 

és műszempilla építés is található a palettán.
Nyugalmas-higiénikus környezetben, szakmailag folyamatosan képezve magam várlak szeretettel, ha pihentető, relaxáló kezelés folyamán szeretnél biztonságosan, eredményesen szépülni.Nekem ez az életem, Neked egy lehetőség!


Keresned sem kell!

Megosztás

Gyakori kérdések

Miért jobb a kozmetikustól krémet vennem, mint a drogériában?

A legegyszerűbb és legpontosabb válasz az, hogy azért, mert általában a kozmetikustól vásárolt prfesszionális márkák otthoni termékeinek sokkal magasabb a hatóanyag tartalma, mint egy drogériában kapható krémnek. Ugyanakkor a hatóanyag melletti összetevőkből, mint emulgeátorok, tartósítóanyagok, illatanyagok, stb. is a jobb minőségűek kerülnek a termékekbe. Ezért van az, hogy adott esetben egy hidratáló krémet meglehet vásárolni 2.000 Ft-ért is a dm-ben, míg egy Janssen krém ára nagyjából 10.000 Ft ebben a kategóriában. Természetesen a hatásuk sem egyforma. Másodsorban -és ez is nagyon fontos- a kozmetikus általában jobban ért a bőrhöz és annak szükségleteihez, mint a bolti eladó vagy akár Te magad. Nagy biztonsággal meg tudja mondani, hogy mi a legjobb az arcodnak, főleg, ha több "problémát" szeretnénk egyszerre orvosolni, például nagyon száraz és nagyon érzékeny bőr ápolására keresünk megoldást. Harmadrészt - és ez szorosan kapcsolódik az előzőhöz -, a drogériás termékek palettája meglehetősen szűk. Ha egy ötvenes hölgy keres magának valamit, akkor minden márkából talál egyféle anti-aging krémet nappalra és éjszakára, de hogy a koron kívül az ő alapbőrtípusa például (szeborreás, zsírhiányos, stb.) mit követelne meg, azzal már nem "foglalkoznak". A professzionális kozmetikumok sokkal árnyaltabban képesek megfelelni a bőr igényeinek,

Kapcsolat

ELŐJEGYZÉS, BEJELENTKEZÉS:

Telefon:

+3670-264-7180

Cím:

Komjádi Szépségműhely

Budapest, II. Árpád fejedelem útja 8.

NYITVATARTÁS:

bejelentkezés szükséges


Páros hét: 8.30 - 19.00

Páratlan hét: 7.30 - 16.00